usp1
usp2
usp3

Sola UZ 8 - SB Lijnwaterpas - 8cm

Sola UZ 8 - SB Lijnwaterpas - 8cm
6,19
4,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 1431020 Waterpas - Een compacte gamechanger
   Stel je voor: een gereedschap dat niet alleen jouw klussen makkelijker maakt, maar ook bestand is tegen vrijwel elk weertype. Maak kennis met de Sola UZ 8 - SB Lijnwaterpas. Compact genoeg om in de palm van je hand te passen, maar robuust genoeg om elke klus aan te kunnen. Met een lengte van slechts 80 millimeter past deze waterpas in elke gereedschapskist. De onbreekbare acrylglazen buislibellen zorgen ervoor dat je altijd nauwkeurig kunt meten, of het nu horizontaal is om die plank perfect te plaatsen of om een hoek uit te lijnen. Het gebruik van ABS kunststof maakt dit hulpmiddel niet alleen licht en handig, maar ook onverwoestbaar in het gezicht van water, hitte en kou. En als klap op de vuurpijl is er de praktische V-groef, ideaal voor pijpen en ronde objecten. Kortom, de Sola UZ 8 - SB Lijnwaterpas staat klaar om jouw klussen naar een hoger niveau te tillen.

   Betrouwbaarheid in elk klimaat
   Je vraagt je misschien af: kan ik op deze waterpas rekenen bij elk weertype? Absoluut! Of je nu in de brandende zon werkt, een klusje in de regen knapt, of in de kou een project moet afronden, de Sola UZ 8 - SB Lijnwaterpas laat je niet in de steek. De ABS kunststof behuizing beschermt niet alleen tegen water, maar ook tegen extreme hitte en kou, waardoor dit gereedschap een betrouwbare metgezel is voor elke klus. De robuustheid wordt verder versterkt door de onbreekbare acrylglazen buislibellen die zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden nauwkeurige metingen garanderen. Met dit gereedschap in handen ben je klaar voor elke situatie, wetende dat je kunt vertrouwen op zijn duurzaamheid en precisie.

   Haal meer uit je klussen met onze webshop
   Waarom zou je de Sola UZ 8 - SB Lijnwaterpas bij ons bestellen? Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Plus, met ons uitgebreide assortiment is dit handige stuk gereedschap slechts het begin van wat je kunt ontdekken. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen, of het nu gaat om vragen over je bestelling of advies over welk gereedschap het beste past bij je volgende project. En niet te vergeten, onze scherpe prijzen betekenen dat je meer kunt doen zonder je budget te overschrijden. Kies voor gemak, kwaliteit en de beste deals door jouw Sola UZ 8 - SB Lijnwaterpas vandaag nog te bestellen.

   Aantal libellen

   1

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   80 mm

   EAN

   9002719001195

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.