usp1
usp2
usp3

Gloria Floretta 89 Drukspuit - Kunststof - Oliebestendig - 1L

Gloria Floretta 89 Drukspuit - Kunststof - Oliebestendig - 1L
adviesprijs
47,00
46,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria Floretta 89 drukspuit: klein maar fijn
      Ontmoet de Gloria Floretta 89, een compacte en oliebestendige drukspuit die jouw ideale partner is voor diverse spuitklussen. Deze 1-liter drukspuit is perfect voor kleinere taken waar precisie en controle vereist zijn. Met een drukcapaciteit van 3 bar levert de Floretta 89 uitstekende prestaties voor het aanbrengen van oliën, reinigingsmiddelen of plantenvoeding. Het robuuste kunststof ontwerp maakt de spuit licht en handzaam, terwijl de oliebestendigheid zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij gebruik van agressieve vloeistoffen. Of je nu een professional bent of een enthousiaste thuisklusser, de Gloria Floretta 89 is jouw betrouwbare tool voor elke spuitklus.

      Veiligheid en betrouwbaarheid in elke druppel
      De Gloria Floretta 89 is ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Deze drukspuit is niet alleen bestand tegen olie, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. Het ergonomische ontwerp en de eenvoudige bediening zorgen ervoor dat je met comfort en precisie kunt werken, terwijl de betrouwbare drukcapaciteit consistent goede resultaten levert. Deze drukspuit is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, efficiënte en veilige oplossing voor het spuiten van vloeistoffen. Met de Gloria Floretta 89 kun je rekenen op een betrouwbare drukspuit die presteert onder alle omstandigheden.

      Voel het gemak van online bestellen
      Kiezen voor de Gloria Floretta 89 Drukspuit via onze webshop brengt gemak en kwaliteit direct naar jouw deur. Profiteer van onze snelle levering en ontdek ons uitgebreide assortiment, waar je altijd iets vindt dat bij jouw behoeften past. Met onze scherpe prijzen en vriendelijke service streven we ernaar jouw online winkelervaring zo soepel mogelijk te maken. Of je nu een eenvoudige oplossing zoekt voor thuis of een professionele tool nodig hebt, de Gloria Floretta 89 is een uitstekende keuze. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van winkelen bij een webshop die jouw klusleven gemakkelijker maakt.

      Body/set

      Body

      Volume (product)

      1 l

      Tank inhoud

      1 l

      Drukcapaciteit

      3 Bar

      Gewicht (Product)

      0.75 kg

      EAN

      4006325506506

      1x Gloria Floretta 89 Drukspuit

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.