usp1
usp2
usp3

Gloria Houten borstel Universeel - 100 x 165mm - 728833.0000

Gloria Houten borstel Universeel - 100 x 165mm - 728833.0000
adviesprijs
38,00
37,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Gloria 7288330000 Onkruidborstel: een must-have voor elke tuinliefhebber
      Ben je op zoek naar de perfecte partner voor het reinigen van jouw houten terras of dek? Zoek niet verder dan de Gloria Houten borstel Universeel - 100 x 165mm - 728833.0000! Deze praktische borstel is speciaal ontworpen voor de zorgvuldige reiniging en behandeling van zowel zacht- als hardhoutoppervlakken, evenals WPC-/BPC-materialen. Met zijn nylon borstelrol, die een diameter van 100 mm en een breedte van 165 mm heeft, wordt elke hoek en kier grondig gereinigd. Het geoptimaliseerde borstelprofiel zorgt ervoor dat ook groeven en tussenruimten niet worden overgeslagen, waardoor je verzekerd bent van een uitstekend reinigingsresultaat. Of je nu een groot terras hebt of een klein dek, deze onkruidborstel maakt het onderhouden van jouw houten oppervlakten een fluitje van een cent. Met slechts één borstel in je hand, kun je de schoonheid en levensduur van jouw houtwerk aanzienlijk verbeteren.

      Veilig, duurzaam, en betrouwbaar: Gloria's belofte aan jou
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Gloria Houten borstel Universeel - 728833.0000. Deze onkruidborstel is ontworpen met jouw houten oppervlaktes in gedachte, waarbij het doel is om zonder schade grondig te reinigen. De nylon borstelrol is robuust genoeg om vuil, algen en mos effectief te verwijderen, maar ook zacht genoeg om jouw kostbare hout niet te beschadigen. Het handvat van de borstel biedt een stevige grip, waardoor je veilig en met precisie kunt werken. Bovendien is deze borstel een duurzame keuze; dankzij de hoogwaardige materialen en constructie gaat hij lang mee, zelfs bij regelmatig gebruik. Vertrouw op Gloria voor een product dat niet alleen jouw tuin, maar ook het milieu beschermt.

      Shop slim, kies voor comfort en kwaliteit
      Waarom zou je kiezen voor deze Gloria Houten borstel Universeel bij onze webshop? Ten eerste, wij begrijpen hoe belangrijk snelheid is. Niemand wil lang wachten op de gereedschappen die ze nodig hebben. Daarom zorgen wij voor een snelle levering van al jouw bestellingen. Ten tweede, ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt – en meer. Met de Gloria Houten borstel Universeel - 728833.0000 haal je niet alleen een topkwaliteit product in huis, maar profiteer je ook van onze scherpe prijzen en vriendelijke service. We staan altijd klaar om je te helpen met je keuze, zodat je met vertrouwen een aankoop kunt doen. Kortom, voor comfort, kwaliteit en de beste tuinonderhoudsproducten, ben je bij ons aan het juiste adres.

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4046436026371

      Artikelnummer

      214741

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.