usp1
usp2
usp3

Gloria FineCut Gazon- en kantenmaaier 18V body - 25cm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Gloria FineCut Gazon- en kantenmaaier 18V body - 25cm
adviesprijs
149,00
135,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria FineCut 18V: Een revolutie in precisietrimmen
      Ben jij die doe-het-zelver die geen enkel grassprietje over het hoofd ziet? Dan is de Gloria FineCut Gazon- en kantenmaaier 18V body - 25cm dé accu grastrimmer waar je van droomt. Dit krachtpakket sluit naadloos aan bij de wensen van elke tuinier die streeft naar perfectie tot aan de randen. Met de innovatieve dubbele messen tovert ie jouw gazon om tot een meesterwerk van strakheid. Dankzij een maaibreedte van 25 cm zijn zelfs de meest uitdagende contouren geen partij voor deze kantenmaaier. En oh ja, rugpijn na het trimmen is verleden tijd door de verstelbare steel, waardoor je zelfs de moeilijkste hoekjes bereikt zonder je in onmogelijke posities te hoeven wringen. De D-Greep zorgt voor die extra comfortabele grip terwijl je bezig bent. Plus, met het Bosch Power for All accu platform kun je met één accu meer dan alleen je tuin aanpakken. En weet je wat echt stoer is? Op een 18V/2,5 Ah accu gaat ie tot 60 minuten mee. Kortom, een topprestatie.

      Veilig, duurzaam, en betrouwbaar aan de slag
      Met de Gloria FineCut gazon- en kantenmaaier kies je niet alleen voor een onberispelijk gazon, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. De vernuftige constructie garandeert dat je op een comfortabele manier je tuin kan onderhouden, zonder in te boeten op efficiëntie. Zijn duurzame design zorgt ervoor dat je jaar in, jaar uit op hem kan rekenen. De betrouwbaarheid van deze accu grastrimmer spreekt boekdelen: geen gedoe met kabels die in de weg zitten of motoren die het begeven na enkele gebruiken. Deze maaiheld is jouw groene vinger aan de pols voor een piekfijn resultaat, elke keer opnieuw. Omdat ie compatibel is met elk Bosch Power for All accu, ben je ook nog eens milieubewust bezig. Dus ja, je bijdraagt aan een groenere planeet terwijl je jouw gazon tot in de puntjes verzorgt.

      Haal het beste in huis met onze webshop
      Waarom zou je jouw Gloria FineCut Gazon- en kantenmaaier elders zoeken als je bij ons de crème de la crème van service kan verwachten? We snappen dat je niet kan wachten om je gazon aan te pakken, daarom zorgen wij voor een snelle levering direct aan je deur. Geen eeuwigheid wachten totdat je aan de slag kunt. En mocht je nog twijfelen, ons gigantische assortiment laat zien dat we niet alleen in grasmaaiers uitblinken. Diezelfde op-en-top service vind je in al onze producten terug, altijd tegen scherpe prijzen. Heb je een vraag of zit je met een tuindilemma? Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar met advies op maat. Want jij verdient niets minder dan topgereedschap voor jouw tuinprojecten, en dat is precies wat wij bieden.

      Accu platform

      Power for all

      Type motor

      Accu

      Handgreep

      D-Greep

      Werkt op

      Accu

      Maaibreedte

      25 cm

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      4046436051502

      Artikelnummer

      375514

      Gewicht (Product)

      2.7 kg

      1x Gloria 001301.0000 Gazon- en kantenmaaier

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster