usp1
usp2
usp3

Gloria MultiBrush Speedcontrol Plus Elektrische onkruidborstel

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Gloria MultiBrush Speedcontrol Plus Elektrische onkruidborstel
Top deal
adviesprijs
169,00
148,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Profiteer nu van de korting, OP is OP.
      Profiteer nu van de korting, OP is OP.
      Gloria 2980000 Onkruidborstel: jouw magische tuinhulp
      Ben je klaar om jouw tuin om te toveren zonder je rug te breken? Ontmoet de Gloria MultiBrush Speedcontrol Plus Elektrische onkruidborstel. Deze krachtpatser, met een opgenomen vermogen van 500 Watt, is jouw geheime wapen tegen hardnekkig vuil en ongewenste groene indringers. Of je nu je houten terras een grondige reinigingsbeurt wilt geven, je stenen paadjes wilt ontdoen van mos en schimmels, of je gazonranden strak wilt afwerken, de Gloria MultiBrush doet het allemaal. Dankzij de 11 verschillende, gemakkelijk verwisselbare accessoires, heb je voor elke klus het juiste gereedschap binnen handbereik. En met de traploze snelheidsregeling past de intensiteit van de borstel zich naadloos aan jouw klus aan. Van stenen en houten oppervlakken tot het onderhouden van gazons, deze elektrische onkruidborstel maakt het je gemakkelijk. Het toepassingsgebied strekt zich uit over stenen, voegen, hout/WPC, graskanten en zelfs gazonverzorging - een ware alleskunner voor jouw tuin.

      Zorgeloos tuinieren met veiligheid en duurzaamheid voorop
      Als je kiest voor de Gloria MultiBrush Speedcontrol Plus, kies je niet alleen voor gemak, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Deze elektrische onkruidborstel is ontworpen met het oog op jouw comfort en de bescherming van jouw tuin. Door de zachte behandeling is de MultiBrush veel vriendelijker voor je oppervlakken dan een traditionele hogedrukreiniger. Dat betekent dat je zonder zorgen je hout, stenen of gazon kunt onderhouden, wetende dat je gereedschap zorg draagt voor het materiaal. En met de mogelijkheid om de snelheid aan te passen, heb je altijd de controle in handen, wat resulteert in een betrouwbaarder schoonmaakproces. Duurzaamheid staat ook centraal, met accessoires die gemaakt zijn om lang mee te gaan en een motor die efficiënt met energie omspringt. Daarmee draag je niet alleen zorg voor je tuin, maar ook voor de planeet.

      Waarom de Gloria Onkruidborstel bij ons bestellen?
      Kies je voor de Gloria MultiBrush Speedcontrol Plus Elektrische Onkruidborstel, dan kies je voor kwaliteit. Maar waarom zou je hem bij onze webshop bestellen? Simpel: wij combineren kwaliteit met service. Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om je tuin onder handen te nemen. Bestel vandaag, en in de meeste gevallen sta je morgen al in je tuin met je nieuwe aanwinst. Bovendien, met ons groot assortiment vind je niet alleen de Gloria Onkruidborstel, maar ook alle accessoires en bijbehorende producten om je tuinonderhoud compleet te maken. Voeg daar onze scherpe prijzen en vriendelijke service aan toe, en je hebt geen reden meer om te wachten. Transformeer je tuin met Gloria en onze webshop - waar kwaliteit en gemak elkaar ontmoeten.

      Toepassing op

      PVC, Hout, Steen

      Gewicht (Product)

      3.6 kg

      Maximale spanning

      230 V

      Opgenomen vermogen

      500 W

      Lengte (Product)

      135 cm

      EAN

      4046436048984

      1x Gloria 000298.0000 Onkruidborste;

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster