Klik hier voor al onze acties.

Gloria Thermoflamm Bio Fix Onkruidbrander - 1100W - 174.0000

adviesprijs Normale prijs 99,00 Special Price 88,99 73,55

Bijzondere kenmerken

Thermische onkruidbestrijding biedt een effectief alternatief voor chemische onkruidverdelgers om de storende wilde groei rond het huis te controleren. Dit komt omdat het gebruik van chemische kwab niet is toegestaan op verharde oppervlakken zoals de toegangsweg tot de garage of het trottoir, de aangebrachte middelen niet over de grond kunnen sijpelen op gesloten oppervlakken en in het ergste geval ongefilterd bij de volgende regendouche naar het riool worden gevoerd.

De Thermoflamm bio Fix werkt met een verwarmingsspiraal tot 800° C en is binnen 30 seconden gebruiksklaar. Door het grote stralingsoppervlak van 150 cm² is een snelle werkvoortgang gegarandeerd. Zo werkt u met de Thermoflamm bio fix tot 4 keer sneller dan met bestaande gascartridges. Een geoptimaliseerde warmtebescherming en een effectieve onkruidbehandeling zijn gegarandeerd dankzij een geïntegreerde warmtebeschermingsplaat en reflectoren van roestvrij staal.

Het apparaat wordt enkele seconden direct op de installatie geplaatst. Door de hitte klontert de celvloeistof tot aan de wortels. De uitzetting van de celvloeistof breekt de celwanden af - de plant droogt binnen de volgende dagen vanzelf uit. Een volledige afbranding van de installatie is niet nodig.

Na beëindiging van de werkzaamheden wordt de Thermoflamm-biofix in de meegeleverde aluminiumkoelerhouder geplaatst. Hierdoor kan het apparaat afkoelen zonder dat de derde per ongeluk op de nog hete draad komt en zichzelf brandt.

Specificaties

Vermogen: 1.100 W
Spanning: 230 V
Gewicht: 2,0 kg
Lengte: 122 cm

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGloria Thermoflamm Bio Fix Onkruidbrander - 1100W - 174.0000
Type nummer1.740.000 / Thermoflamm Bio Fix
FabrikantGloria
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Gloria 1.740.000 / Thermoflamm Bio Fix Onkruidbrander aan te schaffen? Producten van Gloria zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Gloria Onkruidbrander ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Onkruidbrander:

Een Onkruidbrander zoals de Gloria 1.740.000 / Thermoflamm Bio Fix kan gebruikt worden voor:

- Het wegbranden van onkruid.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice