usp1
usp2
usp3

Gloria Steenborstel soft - 100 x 165mm - 729013.0000

Gloria Steenborstel soft - 100 x 165mm - 729013.0000
adviesprijs
38,00
36,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
   Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
   Gloria 7290130000 Onkruidborstel: zacht maar grondig
   Je kent het wel, die vervelende onkruid en vuil die zich maar al te graag nestelen tussen de straten van je tuin of oprit. Maar maak je klaar om ze vaarwel te zeggen met de Gloria Steenborstel soft - 100 x 165mm - 729013.0000. Deze zachtaardige reus is speciaal ontworpen om je steenoppervlakken weer te laten stralen. Met een diameter van 100 mm en een breedte van 165 mm, gecombineerd met zijn geoptimaliseerde borstelprofiel, pakt hij zelfs de meest hardnekkige vuil, groeven, en tussenruimten aan. Deze nylon borstelrol is zacht genoeg om je oppervlakken te verzorgen zonder schade aan te richten, en toch krachtig genoeg om elk vuiltje grondig aan te pakken. Geïntegreerd in de leveringsomvang van zowel de MultiBrush als PowerBrush systemen, is dit hét hulpmiddel dat je nodig hebt voor een schone uitstraling van je buitenruimte.

   Een veilige haven voor jouw buitenruimte
   Bij het onderhouden van je buitenruimte is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op gereedschap dat niet alleen effectief, maar ook veilig en duurzaam is. Dat is precies wat de Gloria Steenborstel soft je biedt. De zachte nylon borstels zorgen ervoor dat zelfs de meest delicate steenoppervlakken kunnen worden gereinigd zonder risico op beschadiging. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt werken aan het opfrissen van je tuin, terras of oprit, wetende dat je oppervlakken beschermd blijven. Bovendien is deze borstel ontworpen met duurzaamheid in gedachten, waardoor je jarenlang op zijn betrouwbaarheid kunt rekenen voor al je reinigingsbehoeften. Het geoptimaliseerde borstelprofiel garandeert dat je niet alleen vandaag een schoon oppervlak hebt, maar dat je ook in de toekomst kunt blijven genieten van een verzorgde buitenruimte.

   Vind je buitenparadijs sneller dan ooit
   De Gloria Steenborstel soft - 729013.0000 is jouw ticket naar een schoner en verzorgder buitenruimte. En er is geen betere plaats om dit essentiële gereedschap aan te schaffen dan hier, bij onze webshop. Waarom? Omdat wij net zo gepassioneerd zijn over een schone buitenruimte als jij. Wij bieden niet alleen snelle levering aan zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je schoonmaakproject, maar ook vriendelijke service voor al je vragen of zorgen. Met ons grote assortiment aan kwaliteitsgereedschap tegen scherpe prijzen, ben je verzekerd van de beste deal voor al je buitenverzorgingsbehoeften. Dus waar wacht je nog op? Start vandaag met het transformeren van je buitenruimte in een ware oase van rust en schoonheid met de Gloria Steenborstel soft.

   EAN

   4046436033607

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.