usp1
usp2
usp3

Gloria Prima 5 Plus Drukspuit - Zuurbestendig - 5L

★★★★★

4.7 / 5

3 reviews

Gloria Prima 5 Plus Drukspuit - Zuurbestendig - 5L
50,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria Prima 5 Plus drukspuit: zuurbestendig en betrouwbaar
      Ontdek de Gloria Prima 5 Plus, een zuurbestendige drukspuit die jouw sproeiwerk naar een hoger niveau tilt. Met een royale inhoud van 5 liter en een drukcapaciteit van 3 bar is deze drukspuit perfect voor diverse toepassingen, of je nu je tuin verzorgt of professionele reinigingstaken uitvoert. Het transparante vloeistofvenster maakt het gemakkelijk om het vloeistofniveau in de gaten te houden, terwijl de zuurbestendige constructie zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij het gebruik van agressieve vloeistoffen. De Gloria Prima 5 Plus combineert duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak in één krachtige tool.

      Zorgeloos sproeien met maximale duurzaamheid
      De Gloria Prima 5 Plus is ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. De zuurbestendige materialen waaruit deze drukspuit is vervaardigd, garanderen een veilige hantering van verschillende vloeistoffen, terwijl het robuuste ontwerp zorgt voor een lange levensduur. Of je nu te maken hebt met voedingsstoffen voor planten of reinigingschemicaliën, je kunt vertrouwen op de consistentie en betrouwbaarheid van de Prima 5 Plus. Dit is de ideale drukspuit voor iedereen die op zoek is naar een veilige, duurzame en effectieve oplossing voor sproeiwerkzaamheden.

      Ontdek het gemak van de Gloria Prima 5 Plus online
      Kies voor de Gloria Prima 5 Plus Drukspuit via onze webshop en geniet van de voordelen van online winkelen. Met snelle levering en een uitgebreid assortiment staan we klaar om aan al je behoeften te voldoen. Onze concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice maken jouw aankoopervaring compleet. Of je nu een ervaren professional bent of een toegewijde thuisgebruiker, de Prima 5 Plus biedt de kwaliteit en prestaties die je nodig hebt. Bestel nu en ervaar de voordelen van een drukspuit die is ontworpen met het oog op duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak.

      Body/set

      Body

      Transparant vloeistof venster

      Ja

      Wat ga je doen?

      Terras schoonmaken

      Drukcapaciteit

      3 Bar

      Tank inhoud

      5 l

      Volume (product)

      5 l

      EAN

      4046436035977

      1x Gloria Prima 5 Plus Drukspuit

    Reviews

    4.7 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster