usp1
usp2
usp3

Gloria WeedBrush elektrische onkruidvoegenborstel - 300W

Gloria WeedBrush elektrische onkruidvoegenborstel - 300W
Gloria WeedBrush elektrische onkruidvoegenborstel - 300W
Gloria WeedBrush elektrische onkruidvoegenborstel - 300W
Gloria WeedBrush elektrische onkruidvoegenborstel - 300W
Gloria WeedBrush elektrische onkruidvoegenborstel - 300W
Korting
adviesprijs
99,00
89,00

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria 2890000 Onkruidborstel: voor een strakke tuin zonder moeite
      Strijd jij ook elk jaar weer tegen die vervelende onkruid en mos tussen de voegen? Nou, dan heb je geluk! Maak kennis met de Gloria WeedBrush elektrische onkruidvoegenborstel - jouw geheime wapen in deze strijd. Met een krachtpatser aan boord van maar liefst 300W, pakt dit handige apparaat elk onkruidje aan alsof het niks is. Het draait op volle toeren, en met 1.800 t/min zijn de voegen van je tuinpad, terras of oprit in no-time weer helemaal strak. En dankzij de met messing gecoate staalborstel hoef je niet elk half uur een pauze in te lassen – nee, jij buffelt tot wel drie uur lang door op betonnen stenen! Heb je te maken met krasgevoelige steenoppervlakken? Geen nood. GLORIA biedt hier een oplossing voor met de nylon voegenborstel, ontworpen voor de fijnere jobs. En met die geleidewiel en spatbescherming, werk je niet alleen als een pro, maar ook nog eens zonder knoeien. De ergonomisch verstelbare tweede handgreep maakt dat je dit alles kunt doen zonder aan het eind van de dag in elkaar te zakken van de rugpijn. Klinkt als muziek in de oren, toch?

      Veilig en gedurig aan de slag
      Zorgen over je veiligheid of over de impact op je geliefde terras? Dat is met de Gloria WeedBrush verleden tijd! Behalve dat dit staaltje techniek zorgt voor een moeiteloos schone tuin, is het ook ontworpen met jouw welzijn en die van je tuin in gedachten. Die rondomlopende spatbescherming behoedt je niet alleen voor rondvliegende stukjes onkruid, maar zorgt ook dat je bloemperkjes en gazon ongeschonden blijven tijdens jouw opruimactie. Bovendien, met de in hoogte verstelbare handgreep pas je het apparaat gemakkelijk aan je eigen lengte aan – want we willen na zo'n productieve dag natuurlijk niet eindigen als Quasimodo. Deze ergonomische feature stelt je in staat om uren aan de slag te gaan zonder dat je lichaam hier onder lijdt. Veilig, duurzaam én betrouwbaar; dat is waar de WeedBrush voor staat.

      Shop slim, shop bij ons
      Sta je te trappelen om je tuin eens goed onder handen te nemen met de Gloria WeedBrush? Snappen we volledig! En waar kun je dan beter je nieuwe maatje aanschaffen dan hier bij ons? Naast dat wij zorgen voor een snelle levering (want we weten allemaal hoe ongeduldig je kunt worden van uitpuilende onkruidvoeten), vinden we het ook essentieel dat jij tegen scherpe prijzen de beste gereedschappen in huis kan halen. Zo houd je meer over voor die andere leuke dingen in het leven. Plus, mocht je nog twijfelen of vragen hebben, onze vriendelijke service staat klaar om je te helpen met persoonlijk advies. Waarom nog wachten? Je tuin zal je dankbaar zijn – en je rug ook.

      Lengte (Product)

      118 cm

      EAN

      4046436029662

      1x Gloria WeedBrush onkruidvoegenborstel 

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.