usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 4 zien

Handreiniger

Als vakman of vakvrouw krijg je regelmatig te maken met vuil, olie, vet en andere hardnekkige stoffen. Na een lange werkdag is het dan ook essentieel om je handen goed te reinigen. Handreinigers zijn speciaal ontworpen om zelfs het meest hardnekkige vuil aan te pakken, terwijl ze je huid verzorgen en beschermen.

Handreiniger: meer dan alleen schoon

Een professionele handreiniger doet meer dan alleen reinigen. Ze bevatten vaak speciale ingrediënten die helpen om de natuurlijke olie van de huid te behouden, uitdroging te voorkomen en zelfs kleine wondjes of kloven te verzorgen. Daarnaast zijn er formules die specifiek zijn ontworpen voor verschillende soorten vuil. Zo zijn er handreinigers die perfect zijn voor het verwijderen van verf, terwijl andere ideaal zijn voor het aanpakken van olie of smeer. Wist je trouwens dat de eerste vloeibare zeep al in 1865 werd gepatenteerd? Maar het duurde nog vele jaren voordat dit een standaardproduct werd voor dagelijkse hygiëne.

Gebruik het goed en voel het verschil

Om het maximale uit je handreiniger te halen, is het belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid aan op droge handen en wrijf goed in, zorg ervoor dat je alle plekken, inclusief tussen de vingers en onder de nagels, bereikt. Afspoelen met water is meestal de volgende stap, maar er zijn ook reinigers die je zonder water kunt gebruiken – ideaal voor onderweg of op locaties zonder directe watervoorziening.

Gereedschapcentrum: jouw partner in handhygiëne

Op zoek naar de perfecte handreiniger voor jouw professionele behoeften? Bij Gereedschapcentrum hebben we een groot online assortiment dat aan elke eis voldoet. Of je nu iets zoekt voor dagelijks gebruik of een specifieke reiniger voor bepaalde werkzaamheden, wij hebben het. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je een goede deal krijgt. Maar dat is niet alles: we begrijpen dat je als professional niet kunt wachten, dus zorgen wij voor een snelle levering. Bovendien zijn wij er altijd voor persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Kortom, voor handreinigers en meer, is Gereedschapcentrum jouw go-to webshop!

12 artikelen

Pagina 1 van 1