Prijs

    Laat nog 9 zien

Torx bit

Als je je in de wereld van doe-het-zelf en professioneel gereedschap begeeft, kom je ongetwijfeld de Torx bit tegen. Deze speciaal ontworpen bit is onmisbaar voor vele taken en is een krachtig hulpmiddel in zowel handmatige als elektrische schroevendraaiers.

Eigenschappen van de Torx Bit

De Torx bit, ook wel bekend als stervormige bit, heeft een uniek ontwerp met zes punten dat het mogelijk maakt om een hoger koppel over te brengen dan traditionele sleuf- of kruiskopbits. Dit vermindert de kans op wegglijden en verhoogt de efficiëntie van het schroeven. De bits zijn verkrijgbaar in een reeks maten, aangeduid met een 'T' gevolgd door een getal, zoals T25 of T30. Fun fact: De naam 'Torx' is een portmanteau van 'torque' (het Engelse woord voor koppel) en 'hex' (vanwege de zeshoekige vorm).

Gebruik en toepassingen van de Torx Bit

Vanwege hun vermogen om hogere koppels aan te kunnen, zijn Torx bits vaak te vinden in toepassingen die een hoge mate van precisie en kracht vereisen. Dit omvat auto's, motoren, fietsen en elektronische apparaten. Ze zijn ook steeds populairder in de bouw en meubelmontage. Dankzij het unieke ontwerp hebben Torx bits een betere grip op de schroef en verminderen ze de kans op het strippen van de schroefkop.

Voordelen van het kopen van Torx Bits bij Gereedschapcentrum

Zoek je de perfecte Torx bit voor jouw project? Bij Gereedschapcentrum hebben we een groot online assortiment aan Torx bits in verschillende maten, perfect voor elke taak. Bovendien, dankzij onze eigen voorraad zijn onze producten direct leverbaar. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste bit, staan onze experts klaar om je persoonlijk advies te geven. Dus voor de beste service en scherpe prijzen, kies je voor Gereedschapcentrum voor je Torx bits.

106 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 5

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is