usp1
usp2
usp3

Alabastine Grote Gatenvuller - Pasta - 1L

-image
adviesprijs
22,00
21,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alabastine grote gaten vuller: effectief en eenvoudig in gebruik
   Met Alabastine Grote Gaten Vuller kun je moeiteloos gaten tot 10 cm diep vullen, zowel binnen als buiten. Deze vuller is licht van gewicht, zakt niet uit en zorgt voor een supergladde afwerking. Je verwerkt het eenvoudig met een plamuurmes en het is leverbaar in potten van 1 liter.

   De kleur van de Grote Gaten Vuller is lichtgrijs, wat bijdraagt aan een goede zichtbaarheid tijdens het werk. Met een verwerkingstijd van 2 uur heb je ruim de tijd om het product aan te brengen en te modelleren. De droogtijd bedraagt 24 uur en de maximale laagdikte per laag is 10 cm. Naast de kant-en-klare potversie is het ook leverbaar in poedervorm voor diegenen die de voorkeur geven aan zelf mengen.

   Gebruik de Grote Gaten Vuller door eerst de loszittende delen te verwijderen en de ondergrond droog, schoon, stof- en vetvrij te maken. Bij extreem gladde oppervlakken is het aan te raden deze eerst op te ruwen voor een betere hechting. Roer het product licht door voor gebruik en druk het stevig in het gat met een plamuurmes. Voor een glad resultaat kun je een vochtig plamuurmes gebruiken. Na droging kun je het oppervlak bijschuren en afwerken met voorstrijk en muur- of structuurverf.

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Waterbestendig

   Ja

   Verwerkingsmethode

   Plamuurmes

   Overschilderbaar na

   24 h

   EAN

   8710839105013

   Artikelnummer

   226570

   Volume

   1000 ml

   Hoogte

   12 cm

   Breedte

   12 cm

   Gewicht

   0.896 kg

   Lengte

   12.3 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.