Altrex Double Decker Huishoudtrap - Aluminium - 8 treden - max. werkhoogte 3.70 m. - 501108

adviesprijs Normale prijs 278,00 Special Price 228,99 189,25
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

De Double Decker huishoudtrap met 8 treden is de overtreffende trap in huishoudtrappen.

Veilig, stevig en voorzien van vele handige extra’s. Deze lichtgewicht aluminium huishoudtrap is jouw stabiele basis bij alle kleine en grote klussen in en rond het huis.

Deze huishoudtrap met 8 treden geeft maximaal stagemak. De Double Decker is daarmee onmisbaar bij elke klus op hoogte. Met zijn dubbele trede en bordes sta je stevig en heb je ruimte om te bewegen. Met het opbergvak en de emmerhaak heb je bovendien altijd een hand vrij. Dat is wel zo handig en veilig!

Dubbele trede, dubbel zo veilig
De Double Decker is de bestverkochte trap van Altrex en heeft een unieke dubbele trede met een bordes voorzien van antislip coating. Daarmee heb je twee keer zoveel stavlak. Dat betekent extra veiligheid, stabiliteit en zekerheid.

Makkelijk in gebruik
Met de HandGrip klap je de 8-treeds huishoudtrap eenvoudig in. En dankzij het lichtgewicht aluminium is de Double Decker huishoudtrap van Altrex makkelijk te verplaatsen.

Alles bij de hand
Je hebt alles binnen handbereik met de handige SmartBox. Een slim opbergvak voor gereedschap, huishouddoek of spons. Het deksel geeft opengeklapt nog eens extra ruimte.

Slijtvast en stabiel
Alle treden zijn antislip en slijtvast. Net als de extra grote trapvoeten. Zo weet je zeker dat je altijd stevig en stabiel staat.

De beste en de mooiste huishoudtrap
Antraciet grijs, aluminium en Altrex rood. Deze combinatie maakt de Double Decker huishoudtrap met 7 treden herkenbaar, hedendaags en ook nog eens ronduit mooi. Onmisbaar dus in elk huishouden.

Specificaties

Aantal treden: 1 x 8
Max. werkhoogte: 3650 mm
Opberglengte: 2600 mm
Gewicht: 9.5 kg
Max. stahoogte: 1650 mm
Vloeroppervlakte: 1440 x 600 mm
Verpakkingshoogte: 2610 mm
Verpakkingsdiepte: 140 mm
Verpakkingsbreedte: 610 mm

Meer informatie:

Meer informatie
NaamAltrex Double Decker Huishoudtrap - Aluminium - 8 treden - max. werkhoogte 3.70 m. - 501108
Type nummer501108 / Double Decker
FabrikantAltrex
EAN

Merkinformatie:

Deze Altrex 501108 / Double Decker is een Huishoudtrap. Altrex staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Altrex Huishoudtrap. Net als op al het Altrex gereedschap krijg je op deze Altrex 501108 / Double Decker volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice