usp1
usp2
usp3

Bleko Ammoniak Oplossing 1 Ltr

Bleko Ammoniak Oplossing 1 Ltr
1,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ammoniak voor schoonmaak en ontvetting
   Ammoniak is jouw veelzijdige oplossing voor het grondig reinigen en ontvetten van diverse oppervlakken. Je kunt het gebruiken voor het schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, en het verwijderen van beits, lijm en inkt. Het is ook uitstekend geschikt voor het ontvetten van schilderwerk, waardoor het een onmisbaar product is voor zowel huishoudelijke als professionele schoonmaaktaken.

   Bij het gebruik van ammoniak is het belangrijk om nooit te mengen met bleek- of chloorproducten vanwege de gevaarlijke chemische reacties die kunnen ontstaan. Wees ook voorzichtig met gekleurde stoffen, want ammoniak heeft naast zijn vetoplossende eigenschappen ook een blekend effect.

   Voor het effectief schoonmaken van je oven, meng je 1 deel ammoniak met 5 delen warm water. Zorg ervoor dat je tijdens het schoonmaken de ruimte goed ventileert om blootstelling aan schadelijke dampen te vermijden.

   Let op: Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Zorg altijd voor passende veiligheidsmaatregelen bij het hanteren van ammoniak om gezondheidsrisico's te voorkomen.

   Volume (product)

   1 l

   EAN

   8712457010021

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.