usp1
usp2
usp3

Wiha lanceert eenvoudig bitconcept met T-bits, Y-bits en TY-bits

Het kiezen van de juiste bit was nog nooit zo eenvoudig! Met het nieuwe bitconcept van Wiha kun je kiezen uit 3 verschillende soorten bits (T, Y en TY) voor al je schroefwerkzaamheden. Dit nieuwe concept leidt klussers via een zeer eenvoudige classificatie op basis van de schroefvorm naar de juiste bit. Hieronder leggen we uit welke bits je voor welke toepassingen kunt gebruiken:

  • T-bits: Blauw gemarkeerde T-bits zijn geschikt voor schroeven met een schroefkophoek van 90 graden, die vlak op het materiaal liggen.
  • Y-bits: Geel gemarkeerde Y-bits zijn bedoeld voor schroeven met een hoek groter dan 90 graden, zoals bij een verzonken kop.
  • TY-bits: Rood gemarkeerde TY-bits zijn echte allrounders, waarbij de voordelen van zowel T-bits als Y-bits zijn gecombineerd, waardoor ze geschikt zijn voor beide schroefvarianten.
Wiha lanceert eenvoudig bitconcept met T-bits, Y-bits en TY-bits-image

Voordelen van nieuwe Wiha bittechnologie

Naast het gemakkelijke kiezen van de juiste bit zijn er meerdere voordelen verbonden aan deze bittechnologie. Dankzij de verlengde torsiezones hebben deze bits tot wel 120 keer een langere levensduur in vergelijking met de Wiha Standard bits. Dit bespaart aanzienlijk op inspanning en tijd door het verminderen van het aantal bitwissels. Om de bits gemakkelijker te identificeren, zijn ze voorzien van een blauwe, gele of rode UV-coating, die oplicht wanneer er geschikt licht op schijnt.

Consumentenwens in de praktijk gebracht

De resultaten van de markt- en gebruikersenquête die Wiha heeft uitgevoerd, hebben geleid tot de introductie van deze type bits op de markt. Zowel handelaren als gebruikers waren op zoek naar oplossingen voor het kiezen van de juiste bit in de huidige sterk gedifferentieerde en verwarrende markt.

Wiha T-bits, Y-bits en TY-bits verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum.nl

Wil je weten welke bits het meest geschikt zijn voor jouw toekomstige schroefwerkzaamheden? Bekijk dan het volledige assortiment van Wiha T-bits, Y-bits en TY-bits. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We zijn 7 dagen per week beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Wiha lanceert eenvoudig bitconcept met T-bits, Y-bits en TY-bits-image