usp1
usp2
usp3

Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body

Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body
Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body
Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body
Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body
Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body

adviesprijs

205,00

200,99

adviesprijs

229,00

211,89

adviesprijs
205,00
200,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Bosch 06012A6500 Accu heteluchtpistool - Waar flexibiliteit en snelheid samenkomen
   Heb je wel eens stilgestaan bij het wonder van mobiel gemak in gereedschappen? Nou, de Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body neemt dat idee serieus en tilt het naar een geheel nieuw niveau. Vanaf nu betekent werken op locatie geen compromissen meer op snelheid of efficiëntie. Met een indrukwekkende luchtverplaatsing van 175 Liter per minuut en de slimme ontwerpkeuze om binnen slechts 6 seconden een brullende 300 °C te bereiken, staat dit heteluchtpistool synoniem voor mobiliteit en gemak. Of je nu werkt in de open lucht of in een nauwgezet atelier, de twee temperatuurniveaus van 300 °C en 500 °C, samen met het nuttige LED-licht, zorgen ervoor dat je klus niet alleen goed maar ook gemakkelijk gedaan wordt. Geen zorgen meer over een stopcontact in de buurt, want de 18V Li-ion accu houdt je letterlijk in beweging. Met dit wonder van Bosch heb je een symbool van flexibiliteit in je handen, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

   Veilig en duurzaam, de betrouwbare keuze voor elke professional
   Als je je zorgen maakt over veiligheid en duurzaamheid bij het kiezen van het perfecte heteluchtpistool, zoek dan niet verder dan de Bosch GHG 18V-50. Dit toestel is niet alleen een toonbeeld van Bosch's toegewijd ontwerp om je werkomgeving veiliger te maken, maar het verzekert ook een lange levensduur door zijn duurzame constructie. Met de accu als krachtbron raak je nooit verstrikt in kabels op de werkplek, waardoor het risico op ongelukken vermindert. En laten we het LED-licht niet vergeten, dat zorgt voor helderheid op je werkvlak, belangrijk bij het werken aan fijnere details of op slecht verlichte locaties. Bosch staat bekend om zijn betrouwbare gereedschap dat de tand des tijds doorstaat, en de GHG 18V-50 is een briljant voorbeeld van hoe ze die reputatie keer op keer waarmaken.

   De sleutel tot een succesvol project is slechts een klik verwijderd
   Waarom zou je je kostbare tijd verspillen met wachten, als je direct aan je projecten kunt beginnen met de snelle levering van onze webshop? En als het gaat om keuze, slaan we ook daar de spijker op zijn kop met een assortiment dat zo breed is, dat het je enige bestemming wordt voor al je gereedschapsbehoeften. De Bosch GHG 18V-50 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body is slechts een van de juweeltjes in deze uitgebreide collectie. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je budget niet wordt opgeblazen, terwijl onze vriendelijke service ervoor zorgt dat jouw winkelervaring even warm voelt als de heteluchtpistolen die we verkopen. Maak vandaag nog de sprong naar efficiëntie, flexibiliteit en tevredenheid door jouw Bosch heteluchtpistool te bestellen. Ervaar de ware betekenis van kwaliteit en gemak, allemaal verpakt in één krachtig gereedschap.

   Luchtverplaatsing

   175 l/min

   Maximale temperatuur

   500 °C

   Aantal temperatuurstanden

   2

   Werkt op

   Accu

   Voltage

   18

   Aantal luchtstanden

   1

   EAN

   4059952586687

   Reduceermondstuk
   Reflectormondstuk

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.