usp1
usp2
usp3

Bosch GR 240 meetlat uitschuifbaar - 240cm

Bosch GR 240 meetlat uitschuifbaar - 240cm
Bosch GR 240 meetlat uitschuifbaar - 240cm
Bosch GR 240 meetlat uitschuifbaar - 240cm
Bosch GR 240 meetlat uitschuifbaar - 240cm
Bosch GR 240 meetlat uitschuifbaar - 240cm
61,49
53,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch 601094100 Laser accessoires - Een precisiehulpje voor jouw hoogteprojecten
   Zie jij jezelf al helemaal staan met een meetlat die lijkt uitgeklapt nooit op te kunnen tegen de hoogtes die je wilt meten? Dan is het tijd voor een kennismaking met de Bosch GR 240 meetlat uitschuifbaar - 240cm. Speciaal ontworpen voor iedereen die de hoogte in gaat, of dit nu de professional op de bouwplaats is of de fervente doe-het-zelver die geen uitdaging uit de weg gaat. Deze meetlat van robuust, hoogwaardig aluminiumprofiel klapt uit tot een indrukwekkende lengte van 2,4 meter, zodat geen enkele meting jou nog hoofdbrekens oplevert. Geschikt voor gebruik onder de, laten we zeggen, niet zo zachte omstandigheden bewijst deze meetlat zich als jouw trouwe partner. Moet je werken met een van Bosch's gerenommeerde lasers zoals de GLL 2-15 of de GRL 500 H/HV? Geen probleem, deze meetlat matcht perfect. De GR 240 is niet zomaar een meetlat, het is een essentieel accessoire dat precisie en gemak brengt in het meten van vloerhoogtes en meer, alles in een compact en uitschuifbaar ontwerp. Simpelweg, de meetmaatstaf als het gaat om precisie.

   Onwrikbaar betrouwbaar, verrassend veelzijdig
   Laten we duidelijk zijn: wanneer je op zoek bent naar een meetlat, wil je niet de hele tijd denken "houdt dit het wel?" Met de Bosch GR 240 hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Deze meetlat is gefabriceerd uit aluminium – ja, dat spul waar ze vliegtuigen van maken – dus het kan zeker tegen een stootje. En mocht je denken dat dit precisiehulpje alleen nuttig is voor die dagen in de zon, think again. De Bosch GR 240 laat je niet in de steek, ook niet wanneer de omstandigheden verre van ideaal zijn. Dit maakt het de perfecte metgezel voor professionals en hobbyisten die niet door een beetje regen of wind van de wijs worden gebracht. Praktisch in gebruik, uitschuifbaar tot 2,4 meter en met een design dat zo robuust is dat je bijna zou vergeten hoe indrukwekkend nauwkeurig hij ook is. Met de GR 240 heb je niet alleen een meetlat, maar een stuk betrouwbaar gereedschap in handen dat je helpt je project naar een hoger niveau te tillen – letterlijk en figuurlijk.

   Kies voor gemak, kies voor ons
   Oké, dus je weet nu dat de Bosch GR 240 alles heeft wat je nodig hebt om jouw projecten op hoogte nauwkeurig uit te voeren. Maar waar haal je deze topper? Precies, bij ons! Met onze snelle levering en scherpe prijzen is de keuze snel gemaakt. Wij snappen als geen ander dat je onmiddellijk aan de slag wilt. Daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe Bosch GR 240 meetlat sneller bij je is dan je kunt zeggen "Ik heb hoogtevrees". En omdat wij een assortiment hebben waar je u (of beter gezegd, je) tegen zegt, kun je meteen ook al je andere klusbehoeften bij ons vervullen. Zo simpel is het! Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je snapt waarom klussers keer op keer voor ons kiezen. Dus waar wacht je nog op? Haal deze must-have in huis en til je projecten letterlijk naar het volgende niveau.

   Type accessoire

   Overig

   Lengte (Product)

   2.4 m

   Materiaal

   Aluminium

   Aantal stuks

   1

   EAN

   3165140558488

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.