usp1
usp2
usp3

Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag in koffer incl. 2 zaagbladen - 1300W - snelwissel

★★★★★

5.0 / 5

1 review

-image
-image
-image
Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag in koffer incl. 2 zaagbladen - 1300W - snelwissel-image
Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag in koffer incl. 2 zaagbladen - 1300W - snelwissel-image
Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag in koffer incl. 2 zaagbladen - 1300W - snelwissel-image
Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag in koffer incl. 2 zaagbladen - 1300W - snelwissel-image
adviesprijs
302,00
264,99

Verwachte leverdatum

09-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag: jouw partner voor elk project
   Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met de Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag in je arsenaal gaat elke klus een stuk soepeler. Deze krachtpatser onderscheidt zich door zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 1300 Watt, waarmee je door hout, metaal, en meer snijdt als een warm mes door boter. De zaagcapaciteiten liegen er niet om: tot 230 millimeter in hout en 20 millimeter in metaal, waardoor geen project te groot is. Dankzij het geavanceerde pendelmechanisme zorgt deze reciprozaag voor snelle zaagresultaten zonder dat je vermoeid raakt. Vermoeidheid wordt verder verminderd door de antitrillingshandgreep en massacompensatie, waardoor je urenlang comfortabel kunt werken. En met het SDS-zaagbladwisselsysteem wissel je binnen enkele seconden van zaagblad zonder gereedschap, zodat je altijd klaar bent voor de volgende taak. Voeg daar een constante LED-verlichting aan toe om donkere werkplekken te verlichten, en je hebt een reciprozaag die op alle fronten presteert.

   Veiligheid en duurzaamheid in elk detail
   Het is duidelijk dat de Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag niet alleen gebouwd is voor kracht, maar ook met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Het rubberen drijfwerk en de robuuste metalen haak verzekeren een betrouwbare en veilige grip, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Zo blijf je altijd volledig in controle over je werk. De constant Electronic motor staat garant voor consistent krachtige prestaties, zelfs tijdens de zwaarste toepassingen, waardoor je op het gereedschap kunt vertrouwen wanneer je het meest nodig hebt. Het zonder gereedschap verstelbare blad en de zaagaanslag dragen bij aan een naadloze en efficiënte werkervaring, wat de levensduur van zowel de zaagbladen als de reciprozaag zelf ten goede komt. Zo combineert de Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag kracht met precisie, voor veilig en duurzaam werken op elk niveau.

   Haal het maximale uit je kluservaring
   Het bestellen van je Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag via onze webshop verzekert je niet alleen van een topgereedschap dat elke klus klasseert, maar ook van de service die je verdient. Profiteer van snelle levering, zodat je zonder vertraging aan je projecten kunt beginnen. Bovendien, met ons groot assortiment, vind je altijd wat je nodig hebt om je gereedschapskist compleet te maken. Scherpe prijzen betekenen dat je topkwaliteit krijgt zonder je budget te overschrijden. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en het is duidelijk: voor je volgende project, groot of klein, is onze webshop dé plek om je voor te bereiden. Met de Bosch GSA 1300 PCE Reciprozaag in handen en de ondersteuning van onze webshop ben je klaar voor succes op elke mogelijke manier.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Pendelmechanisme

   Ja

   Slaglengte

   28 mm

   Zaagcapaciteit hout bij 90°

   230 mm

   Zaagcapaciteit hout

   230 mm

   Opgenomen vermogen

   1300 W

   Zaagcapaciteit metaal

   20 mm

   EAN

   3165140578288

   Artikelnummer

   849

   Gewicht

   4.1 kg

   1x Koffer
   1x Zaagblad hout S 2345 X
   1x Zaagblad metaal S 123 XF

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster