usp1
usp2
usp3

Bosch GSH 3 E SDS-plus Breekhamer in koffer - 650W - 2,6J

★★★★★

5.0 / 5

1 review

-image
-image
-image
Bosch GSH 3 E SDS-plus Breekhamer in koffer - 650W - 2,6J-image
Bosch GSH 3 E SDS-plus Breekhamer in koffer - 650W - 2,6J-image
Bosch GSH 3 E SDS-plus Breekhamer in koffer - 650W - 2,6J-image
adviesprijs
447,00
357,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch GSH 3 E Breekhamer: kracht en precisie in één
   Je staat aan de vooravond van je volgende renovatie- of saneringsproject en zoekt een partner die je kan bijstaan met kracht, precisie en duurzaamheid? Maak kennis met de Bosch GSH 3 E SDS-plus Breekhamer. Dit meesterstuk van Bosch is niet zomaar een gereedschap; het is je beste bondgenoot in de strijd tegen oud tegelwerk en hard materiaal. Met een opgenomen vermogen van 650 Watt en een slagkracht van 2,6 Joule, is deze breekhamer speciaal ontworpen om efficiënt en snel resultaat te leveren. Het compacte design, samen met een gewicht van slechts 3,5 kg, maakt hem uitermate handzaam. Bijzonder is het optimale samenspel tussen hamer en beitel, waardoor je tot 90% minder tegelbreuk ervaart en tot 40% sneller werkt. De SDS-plus aansluiting zorgt ervoor dat beitels vervangen snel en zonder gereedschap gebeurt, terwijl de electronic gereedschapbesturing met traploze snelheidsinstelling een precieze aanpassing aan het materiaal mogelijk maakt. Kortom, perfectie en efficiëntie gaan hand in hand bij de Bosch GSH 3 E Breekhamer.

   Een veilige en duurzame keuze
   Bij het werken met krachtig gereedschap zoals de Bosch GSH 3 E Breekhamer staan veiligheid en duurzaamheid voorop. Deze breekhamer is ontworpen met jouw comfort en het behoud van het materiaal in gedachten. De softgrip en de vergrendelbare gasgeefschakelaar zorgen voor een comfortabele en veilige bediening, zelfs tijdens langdurige projecten. Bovendien garandeert de oliesmering samen met het extreem robuuste slagwerk en gereedschaphouder een lange levensduur. De servicedeksel maakt het zelfs mogelijk om snel en gemakkelijk de koolborstels te wisselen, wat de betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid van deze breekhamer ten goede komt. Zo sta je niet alleen veilig bij je projecten, maar kun je ook langdurig op je gereedschap vertrouwen.

   Kies voor gemak en professionaliteit
   De keuze voor de Bosch GSH 3 E SDS-plus Breekhamer bij onze webshop is een keuze voor gemak, betrouwbaarheid en professionaliteit. Bij ons profiteer je van een groot assortiment kwaliteitsgereedschap tegen scherpe prijzen. Bestellen is eenvoudig en dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen en adviseren, zodat je altijd het maximale uit je gereedschap haalt. Kies dus voor kwaliteit en efficiëntie: met de Bosch GSH 3 E Breekhamer en onze webshop start je jouw projecten met het juiste gereedschap in handen.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Slagkracht

   2.6 J

   Variabel toerental

   Ja

   Opgenomen vermogen

   650 W

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Aantal slagen

   3500 rpm

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   3165140326179

   Artikelnummer

   69264

   Lengte (Product)

   376 mm

   Breedte (Product)

   89 mm

   Gewicht (Product)

   3.5 kg

   Hoogte (Product)

   208 mm

   1x Bosch GSH 3 E SDS-plus Breekhamer
   1x Tegelbeitel 260 x 40 mm
   1x Puntbeitel
   1x Koffer
   1x Extra handgreep
   1x Vettube

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster