usp1
usp2
usp3

Bosch LR 7 Laserontvanger - Rood/groen

-image
-image
-image
Bosch LR 7 Laserontvanger - Rood/groen-image
Bosch LR 7 Laserontvanger - Rood/groen-image
Bosch LR 7 Laserontvanger - Rood/groen-image
adviesprijs
120,00
109,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch 0601069J00 Laserontvanger - Nauwkeurigheid ontmoet innovatie
   Zie je jezelf al staan, met een gereedschap dat niet alleen rood, maar ook groen ziet? Welkom in de wereld van de Bosch LR 7 Laserontvanger. Dit staaltje techniek brengt precisie naar een hoger niveau met nauwkeurigheid tot op de milimeter en dat bij een indrukwekkend ontvangstbereik van 8 cm. Ideaal voor het snel waarnemen van zowel rode als groene laserlijnen. Met de Bosch LR 7 aan je zijde wordt het uitlijnen van het laserstraalniveau een fluitje van een cent, zowel optisch (met helder display en LED's) als akoestisch, zodat je in elke lichtverhouding je werk perfect uitvoert. Deze laserontvanger past bij diverse topmodellen zoals de GLL-380C en de GCL 2-50CG, is 137 mm hoog, 73 mm lang, en slechts 28 mm breed. En met een IP54-waardering weet je dat je gereedschap bestand is tegen stof en spatwater, klaar voor elk project!

   Veilig en duurzaam werken - Jouw zekerheid
   Een betrouwbaar gereedschap is essentieel, of je nu een professional bent of een doe-het-zelver. De Bosch LR 7 levert op elk front. De IP54-waardering verzekert je van een stof- en spatwaterbestendig gereedschap dat gemaakt is voor de lange termijn. Deze laserontvanger staat synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, vooral in de ruwe omstandigheden van een bouwplaats. Daarnaast zorgen de visuele en akoestische signalen ervoor dat je het apparaat veilig kunt gebruiken, ongeacht de werkomgeving of lichtcondities. Dit betekent minder zorgen over het goed uitlijnen van je projecten en meer focus op de taak die voor je ligt. De Bosch LR 7 beschermt niet alleen de kwaliteit van je werk, maar ook jouw welzijn, elke stap van de weg.

   Waarom wachten? - Voordelen van kopen bij ons
   Geen fan van wachten? Wij ook niet. Dat is waarom je, door te kiezen voor ons voor jouw Bosch LR 7 Laserontvanger, profiteert van snelle levering die jouw project op schema houdt. Ons uitgebreide assortiment betekent niet alleen dat je vindt wat je zoekt (en misschien zelfs dat extraatje dat je niet wist dat je nodig had), maar ook dat je geniet van scherpe prijzen die vriendelijk zijn voor jouw budget. Met onze klantenservice kom je nooit alleen te staan; vragen of advies nodig? Wij staan voor je klaar met alle ondersteuning die je nodig hebt. Dus waarom nog wachten? Geef je gereedschapskist én je projecten vandaag nog een boost met de Bosch LR 7 Laserontvanger.

   Nauwkeurigheid

   1 mm

   IP waarde

   IP54

   EAN

   3165140835572

   Artikelnummer

   166949

   Hoogte

   137 mm

   Breedte

   28 mm

   Lengte

   73 mm

   Gewicht

   150 g

   1 x Houder voor laserontvanger LR 6/71 608M00C1L
   1 x Beschermende tas
   2 x 1,5 V Batterij

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.