usp1
usp2
usp3

Bosch RM3 Houder Laser - 120 x 135mm + RC 2 Afstandsbediening

-image
-image
-image
Bosch RM3 Houder Laser - 120 x 135mm + RC 2 Afstandsbediening-image
Bosch RM3 Houder Laser - 120 x 135mm + RC 2 Afstandsbediening-image
Bosch RM3 Houder Laser - 120 x 135mm + RC 2 Afstandsbediening-image
Bosch RM3 Houder Laser - 120 x 135mm + RC 2 Afstandsbediening-image
Bosch RM3 Houder Laser - 120 x 135mm + RC 2 Afstandsbediening-image
adviesprijs
193,00
153,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch 601092800 Laser accessoires - Precisie in elke hoek
   Stel je voor: je werkt aan een project waarbij precisie het sleutelwoord is. Elke millimeter telt en je hebt een hulpmiddel nodig dat je niet in de steek laat. Hier komt de Bosch RM3 Houder Laser samen met de RC 2 Afstandsbediening tot de redding. Met zijn gemotoriseerde draaihouder en slimme uitlijncapaciteiten, biedt deze set een ongekend niveau van nauwkeurigheid voor al je projecten. Bedien de houder moeiteloos met je smartphone via Bluetooth of gebruik de RC 2 Professional afstandsbediening voor dat extra gemak. De compatibiliteit met de nieuwe GCL 2-50 C en GCL 2-50 CG lasers, maakt deze set een must-have voor iedere professional. Let wel, de GCL 2-15 is een uitzondering in deze lijn. De hoogte- en lengteafmetingen van respectievelijk 120mm en 135mm zorgen ervoor dat hij in bijna elke werksituatie past. Verder zijn de in hoogte verstelbare voetjes een handige toevoeging voor het uitlijnen op verschillende oppervlakken. De RM3 houder haalt zijn energie direct van het aangesloten gereedschap, dus geen zorgen over een aparte spanningsbron. Dit alles, verpakt in een compacte en veelzijdige accessoire.

   Veiligheid en duurzaamheid - fundament voor elk project
   In een wereld waar veiligheid en betrouwbaarheid boven alles gaan, biedt de Bosch RM3 Houder Laser met RC 2 Afstandsbediening je die broodnodige gemoedsrust. De gemotoriseerde draaihouder zorgt voor een veilige en precieze uitlijning, terwijl de mogelijkheid tot smartphonebesturing via Bluetooth of de RC 2 Professional afstandsbediening betekent dat je van een afstandje alles onder controle houdt. Met de in hoogte verstelbare voetjes pas je de houder gemakkelijk aan elke situatie aan, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van jouw metingen. Door geen eigen energiebron nodig te hebben, maar te werken met de stroom van het aangesloten gereedschap, onderschrijft dit product een duurzaamheidsbeginsel dat past bij elke bewuste gebruiker.

   Binnen no-time aan de slag - de voordelen van online bestellen
   Wanneer je voor de Bosch RM3 Houder Laser en RC 2 Afstandsbediening kiest, opteer je niet alleen voor precisie en betrouwbaarheid, maar ook voor de gemakken die onze webshop te bieden heeft. Met onze snelle levering ben je in een mum van tijd op weg naar je volgende project. Daarbij bieden wij een groot assortiment, zodat je al je gereedschap op één plek kunt vinden. Scherpe prijzen zorgen ervoor dat je het maximale uit je budget haalt, terwijl onze vriendelijke service je door elke stap van het bestelproces begeleidt. Haal het meeste uit je gereedschap en projecten door te kiezen voor gemak, kwaliteit en efficiëntie.

   Aantal stuks

   1

   Aansluitingen inch

   1/4"

   EAN

   3165140868594

   Artikelnummer

   139312

   Gewicht

   500 g

   Lengte

   135 mm

   Hoogte

   120 mm

   1x RM3 Houder

   1x RC2 Afstandsbediening

   3x Batterijen 1.5V LR03

   1x Houder

   1x Plafondklem  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.