usp1
usp2
usp3

Carat A-1810 Diamantboormachine incl. DUSTEC boorhouder in koffer - 1800W

Carat A-1810 Diamantboormachine incl. DUSTEC boorhouder in koffer - 1800W
adviesprijs
756,25
635,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Carat AMB1810000DT Diamantboormachine: de krachtpatser voor elke klus
      Stel je voor dat je een gereedschap ontdekt dat niet alleen krachtig, maar ook uitzonderlijk efficiënt is. Met de Carat A-1810 Diamantboormachine heb je precies dat in handen. Deze boormachine, inclusief de innovatieve DUSTEC boorhouder, is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar uitmuntendheid en precisie. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1800 Watt en een enkele snelheidsstand die tot 2000 omwentelingen per minuut haalt, staat deze machine garant voor topprestaties. Of je nu vollebaksteen moet doorboren of te maken hebt met andere stevige materialen, met een maximale boorcapaciteit van 132 millimeter maakt de Carat A-1810 korte metten met elke klus. Zijn elektrische type motor, gevoed door netstroom, is beschermd in een stevige koffer voor maximale duurzaamheid en transportgemak. Deze diamantboormachine is niet alleen een krachtpatser; dankzij Controtec en de speciaal ontworpen DUSTEC boorhouder wordt werken met beton stofarm en nauwkeuriger dan ooit.

      Zekerheid boven alles: de essentie van duurzaam en veilig klussen
      In elke klus waar precisie en kracht samenkomen, is veiligheid van cruciaal belang. De Carat A-1810 Diamantboormachine is uitgerust met eigenschappen die niet alleen een duurzaam gebruik bevorderen, maar ook jouw veiligheid waarborgen. De Controtec technologie speelt een grote rol in het beheren van de indrukwekkende kracht van de machine, door het toerental automatisch aan te passen aan het materiaal waarin geboord wordt. Dit voorkomt overbelasting en slijtage van zowel boor als machine, waardoor jullie een lange en gelukkige toekomst tegemoet gaan. Bovendien zorgt de geïntegreerde DUSTEC boorhouder voor substantieel minder stof bij het boren, wat niet alleen goed nieuws is voor de levensduur van je gereedschap, maar ook voor je gezondheid. Veilig, efficiënt en met respect voor jou en je omgeving; dat is de belofte van de Carat A-1810.

      Bestel gemak en betrouwbaarheid: de voordelen van onze webshop
      Wanneer je besluit de Carat A-1810 Diamantboormachine aan je gereedschapscollectie toe te voegen, kies je niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit maar ook voor ons gemak en betrouwbaarheid. Met een ongeëvenaard assortiment, dat elke klusser doet watertanden, en onze scherpe prijzen, weet je zeker dat je de beste deal in handen hebt. Maar dat is nog niet alles; onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Daarnaast staan wij bekend om onze vriendelijke service waarbij jouw tevredenheid altijd voorop staat. Het starten van je volgende project met de Carat A-1810 Diamantboormachine was nog nooit zo eenvoudig en zorgeloos. Ontdek zelf de voordelen van bestellen bij onze webshop en geef je gereedschapskist de upgrade die het verdient.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Geschikt voor materiaal

      Vollebaksteen

      Snelheidsstanden

      1

      Toerental onbelast

      2000 rpm

      Aantal mechanische versnellingen

      1

      Aansluiting

      M16

      Toerental onbelast, bereik

      0-2000

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      Boorcapaciteit steen

      132 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8714452009413

      1x Koffer
      1x DUSTEC boorhouder

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.