usp1
usp2
usp3

Carat CEBD115310 Diamantzaagblad voor droogzagen - 115 x 22,23mm - Universeel

Carat CEBD115310 Diamantzaagblad voor droogzagen - 115 x 22,23mm - Universeel
10,19

Verwachte leverdatum

16-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

   Carat diamantschijf CEBD115310 voor universeel gebruik

   Ontdek de kracht van Carat met de indrukwekkende CEBD115310 Diamantzaagblad, een universele diamantschijf ontworpen voor droogzagen zonder waterkoeling. Dit zaagblad schittert door zijn vermogen om moeiteloos door middelharde tot harde materialen te snijden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende projecten. Gefabriceerd met lasergelaste technologie, biedt Carat een 100% garantie tegen tandbreuk, waarbij een geluidsarme werking wordt gegarandeerd. De innovatieve TT-segmenten zorgen voor een gemakkelijke en snelle aanzet, waarbij de zaagsnelheid en -efficiëntie opmerkelijk verbeteren. Als klap op de vuurpijl is deze diamantzaag niet alleen hoog in kwaliteit, maar ook verrassend voordelig in prijs. Met Carat kies je voor een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en innovatie in de bouwindustrie.

   Zagen zonder zorgen

   Dit diamantzaagblad staat synoniem aan gebruiksgemak en veiligheid. Zonder de noodzaak voor waterkoeling, biedt het een praktische oplossing voor wie snel en efficiënt wilt werken, zowel binnenshuis als in de buitenlucht. Perfect compatibel met diverse doorslijpers, stelt het je in staat om met vertrouwen en precisie te werken, terwijl je geniet van de rust die de geluidsarme werking biedt. Het is uitermate geschikt voor hen die houden van een vlotte start met hun projecten, dankzij de TT segmenten. Of je nu professioneel klusser bent of een ambitieuze doe-het-zelver, de Carat CEBD115310 Diamantzaagblad is jouw partner voor succesvolle projecten.

   Waarom niet vandaag beginnen met verbeteren?

   De Carat CEBD115310 Diamantzaagblad is meer dan een tool; het is een belofte van kwaliteit en veelzijdigheid. Dit diamantzaagblad representeert de perfecte balans tussen prestaties, gebruiksgemak en prijskwaliteit. Bij Gereedschapcentrum zijn we trots dat we dit topstuk mogen aanbieden, samen met een breed assortiment aan andere kwaliteitsproducten. Met officiële merken en snelle levering zorgen we ervoor dat jij ongestoord verder kunt met jouw projecten. Of je nu aan een eenvoudige klus werkt of aan een groot project, het is tijd om te kiezen voor het beste gereedschap. Beter maken begint bij Gereedschapcentrum, waar kwaliteit en service hand in hand gaan.

   Breedte zaagblad

   115 mm

   Geschikt voor materiaal

   Universeel

   Aantal stuks

   1

   Schijven diameter

   115

   EAN

   8714452000618

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.