usp1
usp2
usp3

Carat CNAM500400 Diamantzaagblad voor natzagen - 500 x 25,4 x 10mm - Steen / Asfalt

Carat CNAM500400 Diamantzaagblad voor natzagen - 500 x 25,4 x 10mm - Steen / Asfalt
335,39

Verwachte leverdatum

17-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Carat CNAM500400 Diamantzaagblad voor natzagen - 500 x 25,4 x 10mm - Steen / Asfalt

   Ontdek het Carat CNAM500400 diamantzaagblad, dé professionele keuze voor wie waarde hecht aan precisie en duurzaamheid bij het werken met steen en asfalt. Deze diamantzaag, speciaal ontworpen voor natzagen, versnijdt moeiteloos door asfalt, verse beton (< 28 dagen), baksteen en meer, dankzij de speciale diatex segmenten die een lange levensduur garanderen in de meest abrasieve materialen. Met een lasergelaste constructie biedt Carat een 100% garantie tegen tandbreuk, zodat je altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit en de veiligheid van je gereedschap. De geluidsarme werking en het hoge rendement maken dit zaagblad de ideale partner voor professioneel zaagwerk.

   Zaag als een Pro

   Carat legt de lat hoog met dit diamantzaagblad, uitgerust met waterkoeling voor optimaal resultaat. Geschikt voor zowel muurzagen als tafelzagen, stelt dit zaagblad professionals in staat om met gemak door baksteen en asfalt heen te gaan. Of je nu continu zaagwerk uitvoert of precisiewerk levert, met een diameter van 500 mm en een asgat van 25,4 mm ben je gegarandeerd van snelle, effectieve resultaten. Ontworpen met zowel veiligheid als efficiëntie in gedachten, biedt dit zaagblad uit de CNA master serie het ultieme gebruiksgemak voor elke klusser die zijn vak serieus neemt.

   Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

   Bij Gereedschapcentrum vind je niet alleen dit indrukwekkende Carat diamantzaagblad voor natzagen, maar ook een breed scala aan andere topgereedschappen van gerenommeerde merken. We begrijpen wat professionals nodig hebben en bieden gereedschappen die aan al je eisen voldoen. Met snelle levering, scherpe online prijzen, en gratis professioneel advies, zorgen we dat je altijd voorbereid bent op je volgende project. Kies voor Gereedschapcentrum en til je werk naar een hoger niveau met gereedschap dat even betrouwbaar als doeltreffend is.

   Breedte zaagblad

   500 mm

   Schijven diameter

   500

   Geschikt voor materiaal

   Steen, Asfalt

   Aantal stuks

   1

   EAN

   8714452020388

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.