usp1
usp2
usp3

Carat EM02040050 Diamantboor nat- watergekoeld - 20 x 400mm - M30 - Beton

Carat EM02040050 Diamantboor nat- watergekoeld - 20 x 400mm - M30 - Beton
74,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Carat EM02040050 diamantboor: een krachtpatser voor nat boren
   Maak kennis met de Carat EM02040050 diamantboor, jouw ultieme partner wanneer precisie en kracht samenkomen bij het boren. Deze hoogwaardige diamantboor, ontworpen voor nat gebruik, verzekert je van efficiëntie en duurzaamheid bij elke boorklus. Met een diameter van 20 millimeter en uitgerust met een m30 aansluiting, is deze boor perfect geschikt voor een breed scala aan boortoepassingen. Een enkele boor van dit kaliber in je gereedschapskist betekent dat je voorbereid bent op verschillende projecten. De segmenthoogte van 11.5 millimeter onderstreept de kwaliteit en de levensduur van de boor, waardoor je keer op keer betrouwbare resultaten behaalt. Of het nu gaat om het boren in beton, steen of andere harde materialen, de Carat EM02040050 kan het allemaal. Met dit product toont Carat opnieuw aan waarom ze als fabrikant toonaangevend zijn op het gebied van diamantgereedschap: innovatie, kracht en precisie worden perfect gecombineerd.

   Veiligheid en duurzaamheid boven alles met jouw Carat diamantboor
   Werken met gereedschap vraagt om een focus op veiligheid en duurzaamheid, en de Carat EM02040050 diamantboor stelt hierin niet teleur. De combinatie van de technologische vooruitgang van Carat en de constructie van de boor zorgt ervoor dat je niet alleen efficiënt, maar ook veilig aan het werk kunt. Het gebruik van natboren vermindert stofvorming en temperatuurstijging, wat de levensduur van de boor ten goede komt en jouw veiligheid verhoogt. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit van het diamantsegment ervoor dat de slijtage geminimaliseerd wordt, wat resulteert in een langdurige en betrouwbare prestatie. Of je nu een professional of een hobbyist bent, de Carat EM02040050 biedt de balans tussen kracht en precisie, terwijl ook de levensduur en veiligheid op de eerste plaats komen.

   Voordelen van online jouw Carat diamantboor bestellen
   Het online bestellen van je Carat EM02040050 diamantboor biedt diverse voordelen die je kluservaring naar een hoger niveau tillen. Ten eerste profiteer je van een snelle levering, waardoor je direct aan de slag kunt met je projecten zonder vertraging. Bovendien heb je toegang tot een groot assortiment aan gereedschap en accessoires, wat betekent dat je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden. Samen met de scherpe prijzen en de vriendelijke service, biedt online bestellen een gemak en efficiëntie die ongeëvenaard is. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, het gemak van het online winkelen, gecombineerd met de betrouwbaarheid en de prestaties van de Carat EM02040050 diamantboor, maakt dit de ideale oplossing voor al je boorbehoeften.

   Toepassingen

   Drill

   Droog of natboren

   Nat

   Diameter

   20

   Aantal stuks

   1

   Segment hoogte

   11.5 mm

   Aansluiting

   M30

   EAN

   8714452064214

   1x Carat EM02040050 Diamantboor

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.