usp1
usp2
usp3

Carat MZBS1253N0 Betonslijper BS-1253N in koffer - 125mm - 1700W

Carat MZBS1253N0 Betonslijper BS-1253N in koffer - 125mm - 1700W
adviesprijs
665,50
541,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Carat MZBS1253N0 Renovatiefrees: Jouw partner in constructie en renovatie
      Op zoek naar een tool die kracht combineert met precisie voor jouw meest veeleisende bouw- en renovatieprojecten? De Carat MZBS1253N0 Betonslijper BS-1253N is hier, klaar om jouw klus naar een hoger niveau te tillen. Uitgerust met een krachtige 1.700 Watt motor, maakt deze innovatieve renovatiefrees het stofvrij verwijderen van bekistings- en betonresten moeiteloos. Maar dat is nog maar het begin; de egaliseringsmogelijkheden voor vloeren en wanden zijn ongeëvenaard. Dankzij de handige asblokkering is het wisselen van de slijpkop een koud kunstje, waardoor je zonder tijdverlies door kunt gaan met je werk. En met een schijfdiameter van 125 millimeter, ben je verzekerd van precisie bij elke beweging, terwijl het oppervlak perfect voorbereid wordt voor verdere afwerking. Aangedreven door netstroom en met zijn elektrische type motor, staat de Carat MZBS1253N0 garant voor betrouwbare prestaties bij elk gebruik.

      Zorgeloos en duurzaam: jouw veiligheid is onze prioriteit
      Bij het werken met een krachtige tool zoals de Carat MZBS1253N0 Betonslijper komt ook de verantwoordelijkheid kijken om veilig en met respect voor het milieu te werken. Deze betonslijper is ontworpen met jouw veiligheid en duurzaamheid in gedachten, met features die het werken niet alleen aangenamer maar ook betrouwbaarder maken. De integratie van asblokkering zorgt niet alleen voor gemak bij het wisselen van accessoires, maar verhoogt ook de veiligheid tijdens het gebruik door ongewenste bewegingen te voorkomen. Bovendien zorgt de krachtige 1.700 Watt motor ervoor dat je elk project efficiënt en effectief kunt afronden, terwijl het stofvrij maken van oppervlakken betekent dat je zowel jouw gezondheid als het milieu beschermt. Betrouwbaarheid staat voorop bij deze renovatiefrees, waardoor je keer op keer kunt rekenen op onovertroffen prestaties.

      Voordelen van bestellen bij ons: Snelheid en gemak in jouw voordeel
      Waarom zou je de Carat MZBS1253N0 Betonslijper bij ons bestellen? Simpel, wij verenigen de beste aspecten van online winkelen in één naadloze ervaring. Met onze snelle levering en vriendelijke service zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe tool aan de slag te gaan. Ons groot assortiment garandeert dat je alles wat je nodig hebt voor je project op één plek kunt vinden, tegen scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt. Waar andere leveranciers stoppen, gaan wij een stapje verder om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Kies voor gemak, snelheid, en expertise; kies voor ons voor jouw Carat MZBS1253N0 Betonslijper en andere gereedschapsbehoeften.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Opgenomen vermogen

      1700 W

      Asblokkering

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8714452015063

      Artikelnummer

      222126

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.