usp1
usp2
usp3

Carat MZBS125500 TwoGrip 125 Dustec betonslijper in koffer - 125mm - 2200W

Carat MZBS125500 TwoGrip 125 Dustec betonslijper in koffer - 125mm - 2200W-image
adviesprijs
798,60
604,69

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Carat MZBS125500 Renovatiefrees
      Als je op zoek bent naar een betonslijper die geen uitdaging uit de weg gaat, dan heb je aan de Carat MZBS125500 TwoGrip 125 Dustec betonslijper in koffer een zeer betrouwbare partner. Dit krachtpakket, met een opgenomen vermogen van maar liefst 2200 Watt, laat je niet in de steek. Het apparaat is speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan zowel prestatie als duurzaamheid. Dankzij het elektronisch regelbare toerental past de slijper zich moeiteloos aan verschillende omstandigheden aan, waardoor je altijd het optimale resultaat behaalt. De hoge doortrekkracht, mogelijk gemaakt door de krachtige motor, in combinatie met een bijzonder rustige loop en de doeltreffende afzuiging door de innovatieve borstelkrans met verende ophanging, zorgt ervoor dat je efficiënt en comfortabel kunt werken, ongeacht het project. Met een gewicht van 5,8 kg en een compact formaat is deze betonslijper makkelijk in gebruik en met de meegeleverde koffer neem je hem overal mee naartoe. Kortom, de Carat MZBS125500 TwoGrip 125 Dustec betonslijper staat garant voor topprestaties bij elke klus.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Wanneer je kiest voor de Carat MZBS125500 TwoGrip 125 Dustec betonslijper, investeer je in een gereedschap dat niet alleen is ontworpen met het oog op uitzonderlijke prestaties, maar ook met een sterke focus op veiligheid en duurzaamheid. De geïntegreerde softstart en overbelastingbescherming zorgen ervoor dat je altijd met een gerust hart aan de slag kunt gaan, wetende dat het apparaat beschermd is tegen onverwachte start-ups en de risico's van overbelasting tijdens zware klussen. De automatische afdichting door de borstelkrans vermindert niet alleen de verspreiding van stof – wat zorgt voor een schoner werkomgeving en minder slijtage aan de machine zelf - maar draagt ook bij aan een langer leven van de machine. Deze betonslijper is dus een investering in zowel je eigen veiligheid als de levensduur van je gereedschap. Met de Carat MZBS125500 ben je verzekerd van een betrouwbaar en duurzaam gereedschap dat de klus klaart, keer op keer.

      Voordelen van bestellen in onze shop
      Wanneer je besluit de Carat MZBS125500 TwoGrip 125 Dustec betonslijper bij onze webshop te bestellen, profiteer je niet alleen van een krachtpatser die klaarstaat voor elke klus, maar ook van de vele voordelen die onze webshop te bieden heeft. Ten eerste garanderen we je een snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je altijd waar voor je geld krijgt. Ons uitgebreid assortiment en de vriendelijke service maken de koopervaring compleet. We staan altijd klaar om je te ondersteunen met professioneel advies, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw behoeften. Kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor kwaliteit, gemak en een klantenservice die even betrouwbaar is als de Carat MZBS125500 TwoGrip 125 Dustec betonslijper zelf. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

      Werkt op

      Netstroom

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      Schijven diameter

      125

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8714452015025

      Artikelnummer

      222127

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.