usp1
usp2
usp3

Carat MZBS180500 TwoGrip 180 Dustec betonslijper in koffer - 180mm - 2200W

Carat MZBS180500 TwoGrip 180 Dustec betonslijper in koffer - 180mm - 2200W-image
adviesprijs
877,25
741,29

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Carat MZBS180500 Renovatiefrees - Kracht ontmoet precisie
      Met de Carat MZBS180500 TwoGrip 180 Dustec betonslijper in koffer treed je de wereld van precisie en kracht binnen. Deze indrukwekkende renovatiefrees, met een opgenomen vermogen van maar liefst 2200 Watt, maakt zelfs de meest uitdagende klussen tot een eitje. De bijzondere kenmerken zoals het elektronisch regelbare toerental zorgen ervoor dat je in verschillende omstandigheden de controle behoudt. Of je nu te maken hebt met dikke betonlagen of subtiele afwerkingen, de geschiktheid van het toestel past zich aan jouw behoefte aan. Het hart van deze machine, de 2.200 Watt motor, bulkt van doortrekkracht zonder daarbij aan rust en stabiliteit in te boeten. Met de innovatieve softstart en overbelastingbescherming start elke klus zo soepel als maar kan en met de doeltreffende afzuiging en automatische afdichting door de borstelkrans met verende ophanging laat je na afloop niet meer achter dan een tevreden gevoel over een klus die perfect is geklaard.

      Veilig en duurzaam – Jouw betrouwbare kluspartner
      Met de Carat MZBS180500 TwoGrip 180 Dustec betonslijper kies je niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Door de geïntegreerde softstart wordt de aanvangsstroom beperkt, wat het risico op een plotseling kick-back minimaliseert en de levensduur van zowel de machine als je werkstukken maximaliseert. De ingebouwde overbelastingbescherming waakt onophoudelijk over de motor, wat maakt dat deze betonslijper een investering is die jarenlang mee gaat. De effectieve afzuiging zorgt niet alleen voor een schone werkplek, maar beschermt ook jouw gezondheid door het minimaliseren van de inademing van fijnstof. De robuuste maar lichte constructie van 5,9 kg zorgt ervoor dat je urenlang kunt werken zonder fysieke overbelasting. Samengevat: dit is een gereedschap dat niet alleen zorgt voor precisiewerk, maar ook een garantie biedt voor veilig en duurzaam gebruik bij elke klus.

      Een slimme keuze – Voordelen van onze webshop
      Als je besluit de Carat MZBS180500 TwoGrip 180 Dustec betonslijper via onze webshop te bestellen, profiteer je direct van vele voordelen. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je naast deze betonslijper, ook alle benodigde accessoires onder één dak vindt. Met onze scherpe prijzen ben je verzekerd van een uitstekende deal, zodat je budget overhoudt voor andere belangrijke aspecten van je project of vakmanschap. Daarbij is onze snelle levering een garantie dat je geen dag verliest en direct aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. Wat je klus ook is, onze vriendelijke service staat klaar om je te ondersteunen met adviezen en antwoorden. Kortom, voor een soepele en betrouwbare koopervaring, die je direct verbindt met de kwaliteit die je verdient, ben je hier aan het juiste adres.

      Werkt op

      Netstroom

      Schijven diameter

      180

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8714452015032

      Artikelnummer

      222128

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.