usp1
usp2
usp3

Carat MZMB18AREN Handtegelzaagmachine TC-1800 incl. geleiderail in koffer - 1800W - 180mm

Carat MZMB18AREN Handtegelzaagmachine TC-1800 incl. geleiderail in koffer - 1800W - 180mm
adviesprijs
816,75
693,49

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Carat MZMB18AREN Steenzaagmachine: Een Krachtpatser in Tegelzagen
      Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare handtegelzaagmachine die elke klus aankan? Zoek niet verder dan de Carat MZMB18AREN Handtegelzaagmachine TC-1800, ontworpen om jouw tegel- en steenzaagwerk naar een hoger niveau te tillen. Met een zaagdiepte van maar liefst 55 millimeter, is deze machine jouw go-to voor het snijden door dikke tegels en natuursteen met precisie en gemak. Uniek is dat je de machine zowel met de hand kunt gebruiken als in combinatie met de meegeleverde geleiderail, voor ultieme flexibiliteit. Verder biedt het de mogelijkheid om te werken met waterkoeling of stofafzuiging, om gezond en schoon te blijven werken. Als kers op de taart is deze machine ook inzetbaar voor het uitslijpen van oude voegen in tegelvloeren, waardoor het een echte alleskunner is. Uitgerust met een krachtige 1800W motor, PRCD-schakelaar, soft-start en overbelastingsbeveiliging, biedt deze machine niet alleen kracht maar ook veiligheid. Geleverd in een handige koffer met een 180 millimeter lang en breed zaagblad, is de Carat MZMB18AREN jouw professionele partner voor tegelzaagwerk.

      Zekerheid en precisie in elke snede
      Bij het werken met materialen zoals tegels en natuursteen, is veiligheid essentieel. De Carat MZMB18AREN Handtegelzaagmachine TC-1800 biedt niet alleen een diepe duik in de wereld van nauwkeurigheid maar beschermt jou ook tegen de gevaren van de klus. De geïntegreerde PRCD-schakelaar, soft-start functie en overbelastingsbeveiliging zorgen ervoor dat je kunt werken zonder zorgen over plotselinge start-ups of oververhitting van de motor. Of je nu op locatie werkt of in je eigen werkplaats, deze machine stelt veiligheid voorop zonder compromissen te doen op kracht en precisie. Daarnaast zorgt de optie voor waterkoeling of stofafzuiging dat je altijd de gezondheidsaspecten van jouw werk in acht neemt, door stof en ander afval te minimaliseren. Het is niet alleen een win voor jouw projecten, maar ook voor jouw welzijn.

      Waarom bestellen bij onze webshop? Twee woorden: Snelheid en betrouwbaarheid
      Kiezen om jouw Carat MZMB18AREN Handtegelzaagmachine TC-1800 bij onze webshop te bestellen, betekent kiezen voor ongeëvenaarde service. Met onze belofte van snelle levering en ons groot assortiment, zijn we er trots op dat we niet alleen aan jouw directe behoeften kunnen voldoen, maar ook een brede waaier aan keuzes bieden voor toekomstige projecten. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je de beste deals krijgt zonder in te boeten aan kwaliteit of service. Bovendien staat ons vriendelijke serviceteam altijd klaar om je te ondersteunen met advies of antwoorden op al jouw vragen. Het gaat bij ons niet alleen om het verkopen van producten, maar om het aanbieden van een complete oplossing voor jouw klusbehoeften. Haal vandaag nog jouw Carat MZMB18AREN in huis en begin met het realiseren van projecten met precisie, veiligheid en gemak.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Inclusief geleiderail

      Ja

      Type zaag

      Tegelzaag

      Diameter

      180

      Geschikt voor materiaal

      Tegels

      Zaagdiepte

      55 mm

      Breedte zaagblad

      180 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8714452008560

      Artikelnummer

      311598

      1x Koffer
      1x Geleiderail

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.