usp1
usp2
usp3

Carat X-Coup 350 Steenzaagmachine - 2200W

Carat X-Coup 350 Steenzaagmachine - 2200W
adviesprijs
1.076,90
957,79

Verwachte leverdatum

26-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op, standaard geleverd zonder diamantzaagblad! 

      Ontdek de kracht van de Carat X-Coup 350 Steenzaagmachine
      Als je op zoek bent naar een machine die jouw klussen naar een hoger niveau tilt, dan is de Carat X-Coup 350 Steenzaagmachine - 2200W jouw nieuwe beste vriend. Met een waanzinnig opgenomen vermogen van 2200 Watt en een asgat van 25.4, is dit beest ontworpen om door allerlei materialen zoals steen, beton, tegels en dakpannen te snijden alsof het niets is. Maar dat is nog niet alles; de kantelbare zaagkop zorgt ervoor dat je onder een hoek van 45° kunt verstekzagen, wat je klussen veelzijdiger maakt. De variabele materiaalaanslag en de grote robuuste zaagwagen verhogen de precisie en stabiliteit bij elke snede. Daarnaast maakt het koelwatercircuit met de uitschakelbare waterpomp het mogelijk om de levensduur van je zaagbladen te verlengen en optimale zaagresultaten te behouden. En door het inklapbaar onderstel en de transportwielen is deze machine net zo gemakkelijk te verplaatsen als te gebruiken. De Carat X-Coup 350 is niet alleen een steenzaagmachine; het is de sleutel tot een efficiëntere, snellere en kwalitatieve werkervaring.

      Zaag veilig en ga langer mee
      Wanneer je investeert in een krachtig hulpmiddel zoals de Carat X-Coup 350 Steenzaagmachine, wil je natuurlijk dat het veilig is in gebruik en een lange levensduur heeft. Gelukkig is dit model ontworpen met jouw veiligheid en duurzaamheid van de machine in gedachten. De kantelbare zaagkop biedt niet alleen flexibiliteit in je werkzaamheden, maar verzekert ook dat je in de meest optimale houding kunt werken, wat de kans op blessures vermindert. Bovendien helpt het koelwatercircuit met uitschakelbare waterpomp oververhitting voorkomen en zorgt het voor een constante koeling van het zaagblad, wat de levensduur van je machine aanzienlijk verlengt. Dankzij het stevige, inklapbare onderstel en de transportwielen is de machine niet alleen eenvoudig te verplaatsen, maar blijft deze ook stabiel tijdens het zagen, waardoor je risico op ongelukken minimaliseert. Met deze steenzaagmachine kies je dus voor een betrouwbare partner bij al jouw bouw- en renovatieprojecten.

      Voer je klussen uit met gemak en geniet van onze voordelen
      Kiezen voor de Carat X-Coup 350 Steenzaagmachine - 2200W bij onze webshop betekent niet alleen dat je voor puur vermogen en precisie gaat, maar ook voor gemak en de beste service. Als professioneel of hobbyist, het maakt niet uit; wij staan garant voor snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met jouw nieuwe aankoop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen die jouw investering in topgereedschap makkelijker maken. Bij ons vind je niet alleen de beste deals, maar ook een vriendelijk service team dat klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw projecten. Met de Carat X-Coup 350 Steenzaagmachine voer je al jouw klussen niet alleen efficiënter maar ook aangenamer uit. En onthoud, als het gaat om kwaliteitsgereedschap voor elke klus, zijn we hier om je kluservaring te verbeteren.

      Werkt op

      Netstroom

      Inclusief onderstel

      Ja

      Type zaag

      Steenzaag

      Diameter

      350

      Geschikt voor materiaal

      Steen

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8714452035917

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.