usp1
usp2
usp3

Contimac CH 10 Kolomboor (230 V) - 13 mm

Contimac CH 10 Kolomboor (230 V) - 13 mm
445,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Contimac CH 10 Kolomboormachine: de compacte krachtpatser
      Ken je dat gevoel wanneer je een gereedschap tegenkomt dat precies biedt wat je nodig hebt? Maak kennis met de Contimac CH 10 Kolomboor (230 V) - 13 mm, een uitzonderlijk precieze kolomboormachine die kracht en precisie samenbrengt in jouw werkplaats. Met een indrukwekkende 750 mm hoogte en een toerental dat onbelast oploopt tot 2600 omwentelingen per minuut is dit het stuk gereedschap dat jouw projecten naar een hoger niveau tilt. Of je nu metaal, hout of ander materiaal wilt doorboren, dit toestel voldoet aan al je eisen. Bereid je voor op een vlottere werkwijze dankzij deze vaste waarde in je gereedschapskist.

      Betrouwbaar boren met zorg voor jouw veiligheid
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de ontwikkeling van de Contimac CH 10 Kolomboormachine. Deze machine garandeert niet alleen nauwkeurige resultaten bij elke toepassing, maar zorgt ook voor een veilige gebruiksomgeving dankzij zijn robuuste bouw en betrouwbare prestaties. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze kolomboormachine staat garant voor vele jaren van efficiënt en probleemloos gebruik. Bovendien draagt zijn vermogen om nauwkeurig te werken bij tot een duurzamere benadering van jouw projecten, aangezien materiaalverspilling tot een minimum beperkt blijft. Investeren in de Contimac CH 10 betekent kiezen voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

      Waarom je niet langer hoeft te zoeken
      Nog niet overtuigd? Laat ons je geruststellen: bij ons vind je niet alleen de Contimac CH 10 Kolomboormachine tegen scherpe prijzen, maar geniet je ook van een snelle levering. Met ons uitgebreide assortiment hebben we voor elk project het geschikte gereedschap beschikbaar. Bovendien staan wij klaar met een vriendelijke service - we zijn er om jou te helpen met je keuze en al je vragen te beantwoorden. Kortom, een bestelling bij ons betekent kiezen voor gemak, efficiëntie en de zekerheid dat je het beste in huis haalt. Waar wacht je nog op? Ontdek nu de voordelen van het bestellen bij ons en breng je projecten tot leven met precisie en kracht.

      Toerental onbelast

      2600 rpm

      Hoogte (Product)

      750 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Gewicht (Product)

      29 kg

      EAN

      5411517265656

      Artikelnummer

      241030

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.