usp1
usp2
usp3

DeWALT D25133K SDS-plus Combihamer in koffer - 800W - 2,6J

★★★★★

4.0 / 5

1 review

DeWALT D25133K SDS-plus Combihamer in koffer - 800W - 2,6J
adviesprijs
187,00
173,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontmoet de krachtpatser: DeWALT D25133K-QS Combihamer
   Dompel jezelf onder in de wereld van efficiëntie en kracht met de DeWALT D25133K SDS-plus Combihamer, een ware topper voor elke klusser en professional. Met een stevig opgenomen vermogen van 800 Watt en een SDS-Plus boorkop ben je verzekerd van topresultaten, keer op keer. Deze combihamer is jouw beste maatje voor het boren van anker- en bevestigingsgaten tussen 4-26 mm in beton en metselwerk, maar ook voor licht beitelwerk en occasioneel schroefwerk. Dankzij de rotatiestop kun je ook aan de slag in steen en zacht metselwerk, terwijl de slagstop je in staat stelt te boren in hout, staal, en keramiek zonder daarbij het risico op schade of letsel. De veiligheidskoppeling, gecombineerd met full wave elektronica, zorgt voor een onovertroffen controle en veiligheid, terwijl de ergonomisch ontworpen pistoolhandgreep met rubberbekleding zorgt voor een comfortabele en stabiele grip. En met verbeterde stofafdichting hoef je minder snel je machine te onderhouden. Prestaties, bescherming, en comfort: de DeWALT D25133K heeft het allemaal.

   Een veilige haven voor duurzaam klussen
   Wanneer je voor de DeWALT D25133K SDS-plus Combihamer kiest, investeer je niet alleen in een tool die presteert op het hoogste niveau; je kiest ook voor veiligheid en duurzaamheid. Geen zorgen meer over het vastlopen van je boor, dankzij een innovatieve veiligheidskoppeling. Dit draagt bij aan zowel jouw veiligheid als de levensduur van de machine. De volledige bediening dankzij full wave elektronica, zorgt voor nauwkeurige toerentalcontrole, zodat je met precisie kunt boren zonder de machine te overbelasten. Bovendien is het ontwerp van de luchtuitlaatsleuven strategisch gekozen om te voorkomen dat boorgruis in de richting van je ogen vliegt, wat je gezondheid bevordert tijdens het klussen. De verbeterde stofafdichting en de ergonomische vormgeving van de combihamer waarborgen niet alleen jouw comfort tijdens elk gebruik, maar ook een langere levensduur van de combihamer zelf. Veiligheid, controle en duurzaamheid—de DeWALT D25133K laat zien dat het kan.

   Winkel slim, start vandaag nog met bouwen
   Slim winkelen betekent kiezen voor een webshop die je niet alleen voorziet van de beste tools, maar ook met snelle levering, een groot assortiment, en, niet te vergeten, scherpe prijzen. Bij het bestellen van de DeWALT D25133K SDS-plus Combihamer geniet je van al deze voordelen. Je hoeft niet lang te wachten om te beginnen met je projecten, dankzij onze snelle levering. En met ons uitgebreide assortiment vind je altijd precies wat je nodig hebt, tegen prijzen waar je blij van wordt. Bovendien staan we bekend om onze vriendelijke service; we zijn er voor je, mocht je hulp nodig hebben bij het maken van je keuze of bij vragen na je aankoop. De keuze voor de DeWALT D25133K SDS-plus Combihamer bij ons betekent kiezen voor kwaliteit, gemak, en vertrouwen. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met bouwen aan je dromen.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Aantal slagen

   5500 rpm

   Gewicht (Product)

   2.6 kg

   Toerental onbelast

   1500 rpm

   Boorcapaciteit beton

   26 mm

   Opgenomen vermogen

   800 W

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Slagkracht

   2 J

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Hoogte (Product)

   210 mm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Lengte (Product)

   335 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   5035048546925

   Artikelnummer

   75919

   1x DeWALT D25133K Combihamer
   1x DeWALT Handvat
   1x DeWALT Diepteaanslag
   1x DeWALT Koffer

  Reviews

  4.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster