usp1
usp2
usp3

DeWALT D25144K SDS-plus Combihamer incl. snelspanboorkop in koffer - 900W - 3J

★★★★★

4.6 / 5

5 reviews

DeWALT D25144K SDS-plus Combihamer incl. snelspanboorkop in koffer - 900W - 3J-image
adviesprijs
343,00
235,09

Verwachte leverdatum

30-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de DeWALT D25144K-QS Combihamer
   Je staat op het punt een echte game-changer in je gereedschapskist te verwelkomen. De DeWALT D25144K SDS-plus Combihamer, inclusief snelspanboorkop en handige draagkoffer, is precies wat je nodig hebt voor de zwaarste boor- en beitelklussen. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 900 Watt en een slagkracht van 3 Joule, tackelt deze machine moeiteloos anker- en bevestigingsgaten van 4 tot 28 mm in beton en metselwerk. Of het nu gaat om rotatiestop voor licht beitelwerk, slagstop voor precies boorwerk in hout, staal of keramiek, of de afneembare snelwisselboorkop voor een grote veelzijdigheid; dit apparaat staat klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de full wave elektronica past de machine het toerental moeiteloos aan elke taak aan, terwijl de ergonomische designkenmerken zorgen voor een comfortabele en controleerbare gebruikerservaring. Klaar om te presteren onder elke omstandigheid, imponeert deze combihamer met zowel kracht als precisie.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   Duurzaamheid en veiligheid zijn twee kernwoorden die onlosmakelijk verbonden zijn met de DeWALT D25144K SDS-plus Combihamer. Het toestel is uitgerust met een veiligheidskoppeling die de gebruiker beschermt tegen plotselinge draaimomenten wanneer de boor onverwachts vastloopt. Deze feature, samengevoegd met de verbeterde stofafdichting, zorgt ervoor dat je niet alleen veilig, maar ook met minder onderhoud aan de slag kunt. De luchtuitlaatsleuven zijn strategisch ontworpen om boorgruis weg van het gezicht te leiden, waardoor je zicht en ademhalingswegen beschermd worden tijdens het werk. De robuuste bouw, gecombineerd met de slimme ontwerpkeuzes, draagt bij aan de betrouwbaarheid op lange termijn van deze combihamer. Het gereedschap is ontworpen om de vitaliteit van de interne componenten te behouden, zelfs onder de zwaarste belastingen. Werk je aan een project waar je zowel kracht als precisie nodig hebt, dan is dit de tool die jouw verwachtingen zal overtreffen.

   Waarom deze combihamer bij ons bestellen?
   De aanschaf van de DeWALT D25144K SDS-plus Combihamer bij onze webshop staat garant voor niet alleen een topkwaliteit gereedschap, maar ook voor de beste koopervaring die je online kunt vinden. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, en dat tegen scherpe prijzen die moeilijk te overtreffen zijn. Maar wij begrijpen dat snelheid soms van essentie is; onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe combihamer aan de slag te gaan. Of je nu een professional of een enthousiaste doe-het-zelver bent, onze vriendelijke service staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Kies voor gemak, snelheid en vertrouwen; kies ervoor om jouw gereedschap bij ons te bestellen en ervaar zelf het verschil dat een goede service maakt.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Slagkracht

   3 J

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Aantal slagen

   5350 rpm

   Boorcapaciteit beton

   28 mm

   Opgenomen vermogen

   900 W

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Toerental onbelast

   1450 rpm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   5035048547007

   Artikelnummer

   78517

   Lengte (Product)

   360 mm

   Hoogte (Product)

   210 mm

   Gewicht (Product)

   3.1 kg

   1x DeWALT D25144K Combihamer
   1x DeWALT snelwisselboorkop
   1x DeWALT zijhandgreep
   1x DeWALT Diepte-aanslag
   1xDeWALT Koffer

  Reviews

  4.6 / 5

  ★★★★★

  5 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster