usp1
usp2
usp3

DeWALT D25333K SDS-Plus Combihamer in Tstak - 950W - 3,5J

-image
adviesprijs
428,00
287,99

Verwachte leverdatum

02-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   De kunst van kracht: DeWALT D25333K SDS-Plus Combihamer
   Stel je voor: je bent op een bouwplaats met een missie - om snel en efficiënt door beton, steen en metselwerk te boren. Dat is waar de DeWALT D25333K SDS-Plus Combihamer in het spel komt; een krachtige partner voor al je boren en beitelen. Met zijn 950 Watt aan opgenomen vermogen, is deze combihamer een ware krachtpatser in zijn soort. Of je nu anker- en bevestigingsgaten van 4 tot 30 mm nodig hebt, dit apparaat klaart de klus moeiteloos. Dankzij de rotatiestop functie is licht beitelwerk in pleister, tegels en voegen geen enkel probleem. Maar dat is niet alles: het compacte, lichte en ergonomische design zorgt ervoor dat je werk niet alleen efficiënt, maar ook comfortabel is. De vibraties? Die houdt deze combihamer met het laagste trillingsniveau in zijn klasse, 8,5 m/s², aangenaam laag, waardoor je langer en zonder ongemak kunt werken. De boorcapaciteiten liegen er niet om – 30 mm in beton en hout, en 13 mm in metaal. Daarmee is de DeWALT D25333K de betrouwbare krachtpatser die je bij elke klus aan je zijde wilt hebben.

   Veiligheid en duurzame kracht in één
   Bij elk gereedschap dat je gebruikt, is veiligheid cruciaal. En met de DeWALT D25333K combihamer zit je wat dat betreft helemaal goed. De combinatie van zijn compacte formaat, lichte gewicht en ergonomische ontwerp draagt niet alleen bij aan het comfort, maar ook aan de veiligheid tijdens het werk. Stel je voor dat je urenlang moet werken met een apparaat dat zwaar in de hand ligt – dat gaat ten koste van je efficiëntie en kan leiden tot snellere vermoeidheid. Daar hoef je je met deze combihamer geen zorgen over te maken. Het intelligente ontwerp zorgt ervoor dat je grip hebt, controle behoudt en de kracht nauwkeurig kunt doseren, wat de kans op ongevallen aanzienlijk vermindert. En laten we de betrouwbaarheid niet vergeten; eenmaal aangesloten op netstroom levert deze elektrische motor consistente prestaties die je klus na klus kunt vertrouwen. Duurzaamheid staat voorop, waardoor je zeker weet dat je investering in de DeWALT D25333K een slimme zet is voor de lange termijn.

   Klaar voor de klus, met de juiste support
   Waarom zou je voor deze combihamer kiezen bij onze webshop? Heel simpel: naast het feit dat je met de DeWALT D25333K SDS-Plus Combihamer kiest voor topkwaliteit en betrouwbaarheid, profiteer je ook van de voordelen die onze webshop biedt. Snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. En ons groot assortiment? Dat staat garant voor een breed scala aan toebehoren en accessoires om je uitrusting compleet te maken. Maar daar stopt het niet bij; we bieden scherpe prijzen zodat je zeker weet dat je een goede deal krijgt. En mocht je vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen. Kortom, kies voor de DeWALT D25333K SDS-Plus Combihamer bij onze webshop, en je bent verzekerd van een zorgeloze ervaring - zowel tijdens het bestellen als tijdens het klussen.

   Toerental onbelast

   1150 rpm

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Slagkracht

   3 J

   Aantal slagen

   5200 rpm

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Boorcapaciteit beton

   30 mm

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Opgenomen vermogen

   950 W

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   5035048648650

   Artikelnummer

   163571

   Gewicht

   3.9 kg

   Lengte

   355 mm

   Breedte

   95 mm

   Hoogte

   250 mm

   1x DeWALT D25334K Combihamer
   1x DeWALT Tstak koffer
   1x DeWALT Diepteaanslag
   1x DeWALT Handvat

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.