DeWalt DCB547 18V / 54V XR Flexvolt Li-ion accu - 9.0Ah - DCB547-XJ

Normale prijs 168,99 Special Price 156,99 129,74

Bijzondere kenmerken

Zelfs onder de zwaarste omstandigheden blijven de XR FLEXVOLT machines moeiteloos presteren. De nieuwe accu's zorgen voor een overweldigende kracht van maar liefst 54V, toepasbaar op iedere FLEXVOLT machine.
Dit geeft de zelfde kracht als een bekabelde machine, maar wel met de vrijheid van een accu. Tevens blijft de werktijd van de accu hetzelfde.
Met de komst van deze accu's zijn generators en verstrikte verlengkabels verleden tijd en kan er sneller, efficiënter en veiliger gewerkt worden.
De naam FLEXVOLT geeft al aan dat de voltage "flexibel" zijn. Aangesloten op een XR FLEXVOLT machine geeft de accu een voltage van 54V.
De accu's zijn daarnaast ook compatibel met reguliere 18V machines, waarbij de accu een extreem lange werktijd garandeert door 9Ah.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDeWalt DCB547 18V / 54V XR Flexvolt Li-ion accu - 9.0Ah - DCB547-XJ
Type nummerDCB547 / DCB547-XJ
FabrikantDeWALT
EAN
Voltage18V, 54V

Merkinformatie:

De DeWALT DCB547 / DCB547-XJ is een Accu. DeWALT staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van DeWALT aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een DeWALT Accu wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Accu:

Een Accu zoals de DeWALT DCB547 / DCB547-XJ kan gebruikt worden voor:

- Allerlei soorten accu gereedschap, zodat je op iedere plek draadloos aan de slag kan

- Accu machines in alle soorten en maten

- Klussen waarbij voldoende stroomcapaciteit vereist is

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice