usp1
usp2
usp3

DeWALT DCL079 LED 18V Li-Ion accu Werklamp body met statief - 3000 Lumen

★★★★★

4.0 / 5

1 review

DeWALT DCL079 LED 18V Li-Ion accu Werklamp body met statief - 3000 Lumen
adviesprijs
422,00
261,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Zet de spotlight op je werk met de DeWALT DCL079-XJ Accu lamp
   Duik in de wereld van optimale verlichting met de DeWALT DCL079 LED 18V Li-Ion accu Werklamp, jouw redder in nood tijdens het werk in donkere omgevingen of late uurtjes. Gestoken in de kracht van een 18V XR accu platform laat deze lamp jou nooit in het donker staan. De variabele lichtopbrengst van 3000, 1800 en 1000 lumen zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid licht hebt voor elk type klus. En alsof dat nog niet genoeg is, sta je met de drie helderheidsstanden en de verstelbare statiefhoogte van 1 meter tot en met 2,2 meter altijd in het volle licht, precies waar je het nodig hebt. En met de roterende kop richt je het licht moeiteloos in elke gewenste hoek. De neutrale lichtkleur maakt het ideaal voor het controleren van oppervlakte afwerkingen, omdat je 't ziet zoals 't écht is. De XR accu en oplader moet je los aanschaffen, maar dat mag de pret niet drukken, want dit machtige stuk gereedschap is elk klusje de baas.

   Safety first en altijd duurzaam bezig
   Met deze werklamp van DeWALT zit je niet alleen snor qua verlichting, maar pak je 't ook nog eens slim aan. Het duurzame design en de stevige constructie van de lamp zorgen ervoor dat 'ie niet bij het minste of geringste uit elkaar valt. Dit betekent dat je niet continu nieuwe lampen hoeft te kopen, wat weer scheelt in de portemonnee en goed is voor de planeet. Veiligheid staat ook voorop; de verstelbare hoogte en roterende kop maken het mogelijk de lamp zo te positioneren dat jij veilig en efficiënt aan de slag kunt zonder onnodig risico op ongelukkens. Het aanpasbare licht zorgt er daarnaast voor dat je geen details mist die belangrijk zijn voor de kwaliteit en veiligheid van je werk. Kortom, deze lamp is niet alleen een topper in het geven van licht, maar ook je partner in crime als het gaat om veilig en duurzaam werken.

   Haal de zon in huis (of op de werkplek)
   Heb je weleens meegemaakt dat je midden in een klus zit en de zon besluit onder te duiken? Met de DeWALT DCL079 Werklamp is dat verleden tijd. En nu komt het mooie: haal deze topper in huis door 'm te bestellen bij onze webshop. Waarom bij ons? Omdat we snappen wat je nodig hebt: snelle levering en vriendelijke service bovenop scherpe prijzen. Dat betekent dat je geen dagen in het donker zit te wachten op je lamp, maar snel weer licht op je project kan schijnen. Bovendien zorgt ons grote assortiment ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt - en misschien zelfs iets extra’s. Een lamp die je werkplek verlicht als geen ander, en een service die je laat stralen. Dat is wat je wil, toch?

   Body/set

   Body

   Lichtsterkte instelbaar

   Ja

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Voltage

   18

   Lichtopbrengst

   1000 lm

   Aantal standen

   3

   EAN

   5035048678282

   1x DeWALT DCL079-XJ Lamp

  Reviews

  4.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster