usp1
usp2
usp3

DeWALT DE7035 onderstel voor afkort- en verstekzagen

DeWALT DE7035 onderstel voor afkort- en verstekzagen
adviesprijs
158,00
109,59

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   DeWALT DE7035: Het essentiële onderstel voor jouw afkort- en verstekzaag

   DeWALT, een merk dat synoniem staat voor kracht en duurzaamheid in de wereld van elektrisch gereedschap, bewijst met de DeWALT DE7035 weer hoe ze het leven van vakmensen en doe-het-zelvers vergemakkelijken. Dit onderstel is niet zomaar een standaardaccessoire; het is jouw steun en toeverlaat bij elke klus. Ontworpen om compatible te zijn met alle verstekzagen, biedt het extreme lichtgewicht en compactheid een nieuwe dimensie aan gebruiksgemak. Met een toaal lengte van slechts 97 cm en een gewicht van 6,8 kg is de DE7035 moeiteloos mee te nemen naar elke werkplek. Het draagvermogen tot 400 kg per steun spreekt boekdelen over de robuustheid, terwijl de veelzijdigheid en duurzaamheid ervan zorgen dat je op talloze manieren kan werken. Gebruik het als onderstel voor je afkortzaag, als werktafel, of simpelweg als betrouwbare steun voor je belangrijkste gereedschappen en werkstukken.

   Gebruiksgemak en veiligheid voorop gesteld

   Met de DE7035 biedt DeWALT een werkmaatje aan dat net zo flexibel is als jij. Heb je een invalzaag, freeswerk of andere machines die ondersteuning behoeven? Dit onderstel past zich aan jouw behoeften aan. Dankzij de gestroomlijnde ontwerp is het opzetten en opbergen een fluitje van een cent, zodat je meer tijd kan besteden aan wat echt telt: het werk zelf. Ook het geïntegreerde handvat draagt bij aan een ongekend transportgemak. De compatibiliteit met een scala aan DeWALT zaagmodellen, bevestigt de DE7035 als een must-have voor iedereen die hoge eisen stelt aan hun gereedschap en werkruimte.

   Zoek je de beste basis voor jouw projecten?

   Bij Gereedschapcentrum begrijpen we hoe belangrijk een solide basis is voor elk project. Met de DeWALT DE7035 onderstel haal je niet alleen een stukje topkwaliteit in huis; je kiest ook voor een partner die je werk makkelijker maakt. Als officiële dealer van topmerken bieden we je niet alleen de scherpste prijzen, maar ook een assortiment waar je U tegen zegt. Bovendien staan onze experts altijd klaar met gratis professioneel advies, zodat jij precies vindt wat je nodig hebt. Maak de keuze voor DeWALT en ervaar hoe gemak en vakmanschap hand in hand gaan bij Gereedschapcentrum.

   Frame uitschuifbaar

   Nee

   Verrijdbaar

   Nee

   EAN

   5035048332740

   Veelzijdig : Geschikt voor alle verstekzagen ( met DE7025 los verkrijgbaar), of kan gebruikt worden als werksteun, om werkstukken of machines te ondersteunen.
   Extreem lichtgewicht en compact. Totale lengte van 97 cm en slechts 6,8 kg.
   Veelzijdig en zeer duurzaam. Draagvermogen tot 400 kg per steun.
   Heel gebruiksvriendelijk en snel op te stellen of terug op te ruimen.
   Kan gebruikt worden in verschillende opstellingen en voor diverse toepassingen.
   Verschillende toepassingen mogelijk: als materiaalsteun of schraag, als onderstel voor afkortzagen (met DE7025), als werktafel voor bv invalzaag of freeswerk, etc.
   Heavy Duty Tested Design.
   Zeer compact ontwerp.

   Gentegreerd handvat voor gemakkelijk transport
   Voor gebruik met o.a : DW701 / DW707 / DW712 / DW706 / DW708
   DW702 / DW703 / DW017 / DW716 / DW716
   DW718 / DW777 / DW771 / D27111 /DWS780

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.