usp1
usp2
usp3

DeWALT DWE4579 Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart

-image
adviesprijs
356,00
228,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   DeWALT DWE4579 Haakse slijper - Jouw nieuwe beste vriend
   Maak kennis met de DeWALT DWE4579 Haakse slijper, de krachtpatser die jouw klusleven voorgoed gaat veranderen! Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2600 Watt en een schijfdiameter van maar liefst 230 millimeter, tackel je de meest veeleisende slijpklussen zonder moeite. Het innovatieve stofuitstootsysteem zorgt ervoor dat jij en je nieuwe maatje een lange en gelukkige tijd samen tegemoet gaan, beschermd tegen de schurende werking van stof. De slimme overbelastingsbeveiliging waakt over de motor door deze uit te schakelen voordat oververhitting een kans krijgt, terwijl de zachte start je bespaart van schokken bij het opstarten. En hebben we het al gehad over de veiligheidsslipkoppeling die je beschermt als de schijf onverwachts vastslaat? Met deze haakse slijper sta je sterk, stabiel en bovenal veilig, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met functies zoals een snel sleutelvrij instelbare beschermkap, makkelijk te servicen koolborsteldeksels, en een spindelblokkering voor bliksemsnelle schijfwissels wordt klussen niet alleen efficiënter, maar ook een stuk leuker.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   De blijvende betrouwbaarheid van jouw gereedschap is essentieel, en daarom is de DeWALT DWE4579 haakse slijper uitgerust met enkel het beste. Denk aan de nulspanningsbeveiliging die na een stroomuitval voorkomt dat de machine ongewenst opnieuw start, voor jouw veiligheid én gemoedsrust. De met rubber beklede achterhandgreep en de anti-vibratie zijhandgreep zorgen dat je ook tijdens langdurige projecten comfortabel blijft werken. Tel daar de in 3 standen te plaatsen zijhandgreep bij op voor optimale balans bij elk type slijp- en afkortwerk, en je hebt een gereedschap dat niet alleen jouw klussen ondersteunt, maar ook jouw welzijn. Het doorstaan van de tand des tijds met een glimlach, dat is waar de DeWALT DWE4579 voor staat. Niet alleen een haakse slijper, maar een trouwe kameraad die evenveel geeft om jouw projecten als jij zelf.

   Vandaag bestellen, morgen aan de slag
   Waar wacht je nog op? Het bestellen van de DeWALT DWE4579 Haakse slijper bij onze webshop brengt alleen maar voordelen met zich mee. Geniet van onze scherpe prijzen, die jouw bankrekening een adempauze geven terwijl je gereedschapscollectie alleen maar groeit. Met ons grote assortiment vind je altijd wat je zoekt, plus nog een beetje extra voor die klussen die je nog niet had zien aankomen. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt onze snelle levering ervoor dat je niet langer hoeft te wachten om je projecten tot leven te brengen. Bij ons staan jouw klusdromen centraal, ondersteund door een vriendelijke service die altijd klaarstaat om jou met raad en daad bij te staan. DeWALT DWE4579 Haakse slijper bestellen is kiezen voor kwaliteit, comfort en snelheid, allemaal onder één dak. Jouw klusavontuur begint hier, laten we samen bouwen aan iets groots.

   Werkt op

   Netstroom

   Type schakelaar

   Greepschakelaar

   Toerental onbelast

   6500 rpm

   Schijven diameter

   230

   Afgegeven vermogen maximaal

   1246 W

   Toerental onbelast, bereik

   0-6500

   Opgenomen vermogen

   2600 W

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   5035048394977

   Artikelnummer

   78525

   Lengte

   520 mm

   Gewicht

   5.7 kg

   Hoogte

   145 mm

   1x DeWALT DWE4579 Haakse slijper
   1x Sleutelvrije beschermkap
   1x Anti-vibratie zijhandgreep
   1x Binnen- en buitenflens
   1x Spansleutel

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.