Klik hier voor al onze acties.

DynaPlus 0283.08.42201 Vlonderschroef - 60 graden Platkop - Deeldraad - Outdoor - TX20 - 5.0 x 70/35mm (200st)

adviesprijs Normale prijs 77,00 Special Price 28,79 23,79
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Dynaplus vlonderschroeven met AR-coating zijn hét alternatief voor RVS vlonderschroeven. De gehard stalen vlonderschroeven met Anti-Roest-coating zijn twee(!) keer zo sterk als RVS vlonderschroeven, en daardoor de ideale schroef voor de montage van hardhouten vlonderplanken. Geen last van schroeven die afbreken tijdens het indraaien. Door de speciale boorpunt met cross-sections én snijvlak kun je deze schroeven in veel gevallen zonder voorboren verwerken. Maar voor het beste resultaat is het verstandig de vlonderplanken voor te boren met een verzinkboortje.
De gecoate schroeven zijn zeer roestbestending en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. De AR-coating is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Mocht de coating toch licht beschadigd raken bij het inschroeven? Geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroef.
De scherpe freesribben onder de extra kleine kop zorgt voor een strakke afwerking van de vlonder. De extra grote en diepe TX-drive zorgt voor een optimale krachtoverbrenging van de bit op de schroef en maakt het inschroeven eenvoudig.
Voor een gebruiksvriendelijke en duurzame montage van houten vlonderplanken hebben wij speciale rubberen T-stukjes en vlonderpads in het assortiment.

Specificaties

Inhoud: 200 stuks
Bewerking: AR-coating C4
Kleur: brons
Materiaal: staal
Schroef (aandrijving): TX-20
Diameter: 5.0 mm
Uitvoering: deeldraad
Lengte: 70/35 mm
Schroef (model kop): 60° platkop
Vpe: 200 stuks

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDynaPlus 0283.08.42201 Vlonderschroef - 60 graden Platkop - Deeldraad - Outdoor - TX20 - 5.0 x 70/35mm (200st)
Type nummer0283.08.42201
FabrikantDynaPlus
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de DynaPlus 0283.08.42201 Vlonderschroeven aan te schaffen? Producten van DynaPlus zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een DynaPlus Vlonderschroeven ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice