DynaPlus 0286.08.63001 Houtbouwschroef - Tellerkop - Deeldraad - Outdoor - TX40 - 8.0 x 140/70mm (50st)

adviesprijs Normale prijs 112,00 Special Price 38,39 31,73
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

De bronskleurige Dynaplus houtbouwschroeven met Anti-Roest-coating zijn gemaakt van gehard carbonstaal en speciaal ontwikkeld voor het verbinden van houten balken in de directe buitenatmosfeer. Denk bijvoorbeeld aan veranda’s, (terras)overkappingen en andere dragende houtconstructies. Dankzij de grote TX-aandrijving heb je een optimale krachtoverbrenging van de (slag)schroefmachine op de schroef en kun je deze schroeven gemakkelijk verwerken. De houtbouwschroef is een perfect alternatief voor de 'ouderwetse' houtdraadbout. Houtbouwschroeven zijn vele malen sterker en hebben een veel hogere uittrekwaarde.
Dankzij het grote draagvlak en klembereik als gevolg van de grote Tellerkop (Ø 14 mm bij 6,0 mm schroeven / Ø 21 mm bij 8,0 mm schroeven) zijn de schroeven zwaarder te belasten waardoor er minder bevestigingspunten nodig zijn in een houtconstructie. Vanaf 18 mm zijn deze lange schroeven voorzien van een deeldraad die het aantrekeffect bij hout-op-hout verbindingen bevordert. De ‘wokkel’ boort het schroefgat iets ruimer voor waardoor het tweede deel hout beter wordt aangetrokken en het risico op het splijten wordt geminimaliseerd. De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn supersterk. Voor het maken van veilige bouwconstructies.
De gecoate schroeven zijn zeer roestbestending en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. De AR-coating is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Door de uitstekende chemische- en zuurbestendigheid zijn deze schroeven geschikt om toe te passen in houtsoorten met veel looizuren zoals Red Cedar-, Douglas- en eikenhout.
Dankzij het grote klembereik van de Tellerkop kun je deze schroeven ook gebruiken voor het monteren van zachte plaatmaterialen zoals isolatiemateriaal of houtwolcementplaten.

Specificaties

Inhoud: 50 stuks
Bewerking: AR-coating C4
Kleur: brons
Materiaal: staal
Schroef (aandrijving): TX-40
Diameter: 8.0 mm
Uitvoering: deeldraad
Lengte: 140/70 mm
Schroef (model kop): tellerkop
Vpe: 50 stuks

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDynaPlus 0286.08.63001 Houtbouwschroef - Tellerkop - Deeldraad - Outdoor - TX40 - 8.0 x 140/70mm (50st)
Type nummer0286.08.63001
FabrikantDynaPlus
EAN

Merkinformatie:

De DynaPlus 0286.08.63001 is een Houtbouwschroeven. DynaPlus staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van DynaPlus aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een DynaPlus Houtbouwschroeven wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice