usp1
usp2
usp3

Eibenstock EHD 1500 Set Diamantboormachine - 1500W - Set

-image
575,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Eibenstock EHD 1500 Set Diamantboormachine: Kracht en Precisie in Eén
   Maak kennis met de Eibenstock EHD 1500 Set, een diamantboormachine die ontworpen is met jouw projecten in gedachten. Niet alleen pakt deze machine uit met een robuust opgenomen vermogen van 1500 Watt, maar ook biedt het de flexibiliteit met een voltage van 230 Volt. Dit maakt de Eibenstock EHD 1500 tot de go-to gereedschap wanneer precisie en kracht samenkomen. Met een spanhals diameter van 46 millimeter en een M18 aansluiting, ben jij verzekerd van compatibiliteit en veelzijdigheid voor een breed scala aan boren. Kiezen voor droog boren? Geen probleem! Deze machine is er volledig op voorbereid. Met een toerental dat varieert van 0 tot 3700 omwentelingen per minuut, heb jij de controle volledig in handen. Bovendien wordt deze set geleverd in een koffer, wat zorgt voor optimaal gemak bij transport en opslag.

   Gebouwd voor Jouw Veiligheid en Duurzaamheid
   Bij het ontwerp van de Eibenstock EHD 1500 stond jouw veiligheid voorop. Deze diamantboormachine is gebouwd met oog voor duurzame materialen en betrouwbare technologie, wat zorgt voor een geruststellende werkervaring. Dankzij de geavanceerde ontwerpeigenschappen is de machine niet alleen betrouwbaar in uitvoering, maar ook uitermate duurzaam. Of je nu te maken hebt met langdurige projecten of kortstondige taken, deze machinale vriend staat je bij zonder in te boeten op kracht of precisie. Het veiligheidsaspect wordt verder versterkt door de gemakkelijke bediening en de robuuste constructie, waardoor je als gebruiker altijd op twee oren slaapt.

   Kies voor Gemak, Kies voor Onze Webshop
   De aankoop van je Eibenstock EHD 1500 diamantboormachine via onze webshop brengt je een pak voordelen. Ten eerste geniet je van snelle levering; je hoeft dus niet langer te wachten dan nodig is om aan jouw projecten te beginnen. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen waardoor je zeker weet dat je de beste deal hebt. Ons assortiment is uitgebreid en biedt niet enkel deze topdiamantboormachine, maar ook allerlei gereedschap en toebehoren die jou kunnen assisteren bij elk project. Aan een vriendelijke service geen gebrek; ons team staat altijd paraat om je met raad en daad bij te staan. Kiezen voor ons is kiezen voor gemak, kwaliteit en een betrouwbare partner in al jouw gereedschapsbehoeften.

   Verpakt in

   Koffer

   Opgenomen vermogen

   1500 W

   Toerental onbelast, bereik

   0-3700

   Voltage

   230

   Spanhals diameter

   46 mm

   Droog of natboren

   Droog

   Toerental onbelast

   3700 rpm

   Aansluiting

   M18

   EAN

   4026851016171

   Artikelnummer

   402010

   Gewicht

   3.9 kg

   1x Eibenstock EHD 1500 Set Diamantboormachine - 1500W - Set

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.