usp1
usp2
usp3

Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W

Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W-image
Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W-image
Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W-image
Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W-image
Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W-image
Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W-image
Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine - 2300W-image
1.055,89

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Eibenstock 10.094.82 Diamantboormachine, een krachtpatser voor precisiewerk
      Ontmoet je nieuwe beste vriend op het gebied van boorwerk: de Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine. Met een robuust opgenomen vermogen van maarliefst 2300 Watt, staat deze machine garant voor kracht en efficiëntie bij al jouw booropdrachten. Niet zomaar een gereedschap, maar een trouwe partner voor wie precisie hoog in het vaandel draagt. De machine beschikt over drie mechanische versnellingen, waardoor je met gemak door de meest uiteenlopende materialen boort, van teder tegelwerk tot het meest robuuste beton. De toerental onbelast piekt op een indrukwekkende 4400 omwentelingen per minuut, waarmee je elk project met vertrouwen tegemoet kunt zien. Verpakt in een handige koffer, is deze diamantboormachine eenvoudig te vervoeren en klaar om jouw workflow te optimaliseren. Met zijn elektrische motor combineert de Eibenstock PLD 182.1NT efficiëntie met gebruiksgemak, om elk boorproject naar een hoger niveau te tillen.

      Veiligheid en betrouwbaarheid, de kern van kwaliteit
      Bij gebruik van krachtige gereedschappen zoals de Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine, staat veiligheid voorop. Dit model is ontworpen met jouw welzijn in gedachte - een betrouwbare partner die je niet in de steek laat. Met speciale aandacht voor duurzaamheid en stabiliteit ondersteunt deze machine je bij elke boorklus. De drie mechanische versnellingen zorgen ervoor dat je altijd de controle behoudt, ongeacht de intensiteit van het werk. De machine is ontwikkeld met hoogwaardige materialen die niet alleen een lange levensduur garanderen, maar ook jouw veiligheid tijdens het gebruik. Het verzekert een vertrouwensband tussen gereedschap en gebruiker, waardoor je met gerust hart elke uitdaging aangaat. Met de Eibenstock PLD 182.1NT in je arsenaal weet je zeker dat je beschikt over een tool die zowel veilig als duurzaam is – een onmisbaar stuk gereedschap voor elke professional.

      Ervaar het gemak van bestellen bij ons: snel, betrouwbaar én vriendelijk
      Kiezen voor de Eibenstock PLD 182.1NT Diamantboormachine via onze webshop brengt een scala aan voordelen met zich mee. Ten eerste geniet je van de belofte van snelle levering; jouw nieuwe diamantboormachine staat sneller dan je denkt bij jou op de stoep, klaar om elk project te tackelen. Bovendien duik je met ons ruime assortiment direct in een wereld van mogelijkheden, waar deze diamantboormachine slechts het begin is. Maar wat echt het verschil maakt, is onze vriendelijke service. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant met unieke projecten en behoeften. Wij staan klaar om je niet alleen te voorzien van scherpe prijzen, maar je ook te ondersteunen met advies en antwoorden op al je vragen. Met deze diamantboormachine en onze webshop aan je zijde, is geen enkel project te ambitieus.

      Verpakt in

      Koffer

      Opgenomen vermogen

      2300 W

      Toerental onbelast

      4400 rpm

      Aantal mechanische versnellingen

      3

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4026851017802

      Artikelnummer

      396363

      Gewicht (Product)

      7.5 kg

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.