usp1
usp2
usp3

Eurom 14.091.0 Aluminium Verlenglans

-image
adviesprijs
42,00
30,99

Verwachte leverdatum

24-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Strek je armen uit met de Eurom 14.091.0 Aluminium Verlenglans
   Ben je het zat om steeds op je tenen te moeten staan of in onmogelijke houdingen te wringen om die lastige plekjes met je hogedrukreiniger te bereiken? Dan heb je nu de oplossing in handen met de Eurom 14.091.0 Aluminium Verlenglans. Dit handige accessoire zorgt ervoor dat het spuitgedeelte van je hogedrukreiniger net dat noodzakelijke stukje langer wordt, waardoor je gemakkelijker en met meer vrijheid kunt werken. Of je nu de gevel, het terras, of je auto grondig wilt schoonmaken, deze verlenglans geeft je de reikwijdte die je nodig hebt. Het mooie is dat deze verlenglans niet alleen past op Eurom hogedrukreinigers, maar ook compatibel is met Kärcher modellen. Hoewel je enkel Eurom accessoires aan de koppelingszijde kunt bevestigen, is de flexibiliteit die het biedt een enorme winst. Geschikt voor alle Eurom modellen van de Force 1200 tot de Force 3000 IND, met deze verlenglans ben je klaar voor elke schoonmaakuitdaging.

   Zorgeloos schoonmaken op lengte
   Met de Eurom 14.091.0 Aluminium Verlenglans hoef je je geen zorgen meer te maken over veiligheid en duurzaamheid tijdens het schoonmaken. Deze verlenglans, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, is niet alleen licht en stevig, maar ook bestand tegen de harde waterkracht van hogedrukreinigers. Het ontwerp staat garant voor een eenvoudige aansluiting op je hogedrukreiniger, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt. Bovendien draagt het bij aan de betrouwbaarheid van je gereedschap. Met de verlenglans heb je de mogelijkheid om veilig op de grond te blijven staan, terwijl je de hoogste punten van je huis of auto bereikt, zonder de noodzaak voor onstabiele ladders of andere gevaarlijke oplossingen. Laat de hogedruk spuitkop het zware werk doen en focus je op een veilige, comfortabele houding tijdens het werk. Dit is niet alleen prettiger maar ook een stuk duurzamer voor je rug!

   Snel, eenvoudig, en met een glimlach
   Waarom zou je wachten tot de vuiligheid van zichzelf verdwijnt als je vandaag nog aan de slag kunt met de Eurom 14.091.0 Aluminium Verlenglans? Bestellen bij onze webshop betekent niet alleen dat je kunt rekenen op een snelle levering direct aan je voordeur, maar ook dat je kiest voor een breed assortiment waarin kwaliteit en scherpe prijzen hand in hand gaan. Hou je niet van gedoe? Wij ook niet! Daarom zorgen we ervoor dat het bestelproces zo glad als jouw net gereinigde oppervlakken verloopt, met een klantenservice die altijd klaarstaat om je met een glimlach verder te helpen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Eurom 14.091.0 Aluminium Verlenglans is een slimme toevoeging aan je gereedschapsarsenaal. Pak vandaag nog je schoonmaakprojecten bij de hoorns met de ultieme combinatie van kracht, precisie, en flexibiliteit.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   8713415140910

   Artikelnummer

   120658

   1x Eurom 14.091.0 Aluminium Verlenglans

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.