usp1
usp2
usp3

Eurom 140941 Roterende vuilfrees voor Force hogedrukreinigers

Eurom 140941 Roterende vuilfrees voor Force hogedrukreinigers
adviesprijs
32,00
21,59

Verwachte leverdatum

26-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   EUROM 140941 Hogedrukreiniger toebehoren: flexibel tot in de kleinste hoekjes
   Ben je klaar om jouw reinigingsspel naar een hoger niveau te tillen met de Eurom 140941 Roterende vuilfrees voor Force hogedrukreinigers? Deze topper is jouw nieuwe beste vriend als het gaat om het reinigen van die lastig bereikbare plekken. Met zijn flexibele spuitkop, die maar liefst in een bocht kan spuiten, zijn zelfs de meest uitdagende hoekjes geen partij meer. Ideaal voor de Eurom hogedrukreinigers en ook nog eens compatibel met Kärcher modellen – praat over veelzijdigheid! Met een lengte van 45 mm, een hoogte en breedte van beide 50 mm, is dit compacte wonder perfect voor elke reinigingstaak. De Eurom 140941 voegt zich naadloos bij jouw collectie hogedrukreiniger toebehoren, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

   Zorgzaam en betrouwbaar: veiligheid voorop
   Het is meer dan alleen schoonmaken; het is zorgen voor jouw omgeving met de hoogste mate van precisie en betrouwbaarheid. De Eurom 140941 Roterende vuilfrees is daarbij jouw betrouwbare partner. Ontworpen om duurzaam en veilig in gebruik te zijn, vormt hij de ideale uitbreiding van jouw gereedschapskist. Deze vuilfrees zorgt niet alleen voor een effectieve schoonmaak; hij gaat ook zorgvuldig om met de oppervlakken die jij koestert. Door de focus op veiligheid en duurzaamheid, vergroot je de levensduur van je hogedrukreiniger en bescherm je wat belangrijk voor je is. Dit type accessoire bewijst dat krachtige reiniging en zorg voor je omgeving hand in hand gaan.

   Alleen maar voordelen: jouw webshop keuze
   Waarom zou je de Eurom 140941 Roterende vuilfrees bij ons bestellen? Dat is simpel: wij bieden niet alleen scherpe prijzen, maar zorgen ook voor een snelle levering. Zo start je in no time met het transformeren van vuile oppervlakken naar stralende plekken. Met onze ongelooflijk vriendelijke service en een aanbod dat zo ruim is dat het bijna oneindig lijkt, zijn wij dé plek voor al jouw gereedschapsbehoeften. De Eurom 140941 bij ons scoren betekent investeren in kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak. Maak je leven gemakkelijker en je schoonmaakroutine effectiever – koop vandaag nog en laat je verrassen door wat echte service inhoudt.

   Type accessoire

   Overig

   Hoogte (Product)

   50 mm

   Breedte (Product)

   50 mm

   Gewicht (Product)

   0.3 kg

   Aantal stuks

   1

   Lengte (Product)

   45 mm

   EAN

   8713415140941

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.