usp1
usp2
usp3

Eurom 32.350.4 Beschermhoes voor Terrasverwarmer - THG14000

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Eurom 32.350.4 Beschermhoes voor Terrasverwarmer - THG14000
34,99
23,89

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      EUROM hoes voor de THG serie Terrasverwarmer: omdat je terras het verdient
      Bescherm jouw terrasverwarmer alsof het je grootste schat is! Met de Eurom 32.350.4 Beschermhoes doet de winterkou of de gure herfstwind er niet meer toe. Specifiek ontworpen voor jouw Eurom THG14000 of THG14000RVS terrasverwarmer, belooft deze hoes een perfecte pasvorm. Vervaardigd uit stevig polyester en uitgevoerd in chique antraciet, matcht deze hoes met elke buiteninrichting en zorgt voor die extra touch. Vergeet niet dat deze hoes niet alleen je terrasverwarmer stijlvol bedekt, maar het ook beschermt tegen weer en wind. Verstelbaarheid hoef je niet te verwachten, maar wel een betrouwbare afscherming die jouw verwarmer in topvorm houdt. Blijf genieten van die lange avonden buiten zonder zorgen over je terrasverwarmer!

      Zorgeloos genieten met ultieme bescherming
      Een terrasverwarmer is de kroon op je buitenleven. Maar om die kroon te laten schitteren, is de juiste bescherming essentieel. De Eurom 32.350.4 Beschermhoes zorgt voor een betrouwbaar schild tegen regen, stof en zon. Imagineer gewoon: geen krassen, geen roest, alleen pure warmte wanneer jij dat wilt. Dit wonder van polyester is meer dan een hoes; het is je beste bondgenoot in de strijd tegen het onvoorspelbare Nederlandse weer. Duurzaam in gebruik en betrouwbaar in prestaties – je terrasverwarmer blijft klaar voor elk spontaan moment. Wees slim, investeer in betrouwbaarheid. Zo wordt duurzaam buiten genieten geen droom, maar werkelijkheid.

      Haal het beste in huis, snel en zonder gedoe!
      Waarom zou je verder zoeken als je alles wat je hartje begeert direct en zonder gedoe kunt vinden? Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een razendsnelle levering. Want zeg nou zelf, als je eenmaal besloten hebt je buitenleven te upgraden, wil je toch niet wachten? Bovendien dartelt ons vriendelijke service team altijd rond om jou met raad en daad bij te staan – gezellig, toch? Met een assortiment waar je 'u' tegen zegt, maken wij klusjes en buiten genieten toegankelijker dan ooit. Dus, waar wacht je nog op? Omarm het gemak en laat je omhelzen door de waarde die wij je bieden. Bij ons is jouw terrasverwarmer bescherming slechts één klik van je verwijderd!

      Kleurnaam

      Antraciet

      Materiaal

      Polyester

      Verstelbaar

      Nee

      EAN

      8713415323504

      Artikelnummer

      119054

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster