usp1
usp2
usp3

Eurom Flameheater Round 11000 Gas Terrasverwarmer - 11000W

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Eurom Flameheater Round 11000 Gas Terrasverwarmer - 11000W
adviesprijs
429,00
229,00

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op, dit is de Nederlandse variant. Dit model kan enkel en alleen in Nederland verkocht worden i.v.m. de lokale wetgeving!

      Warmte op commando met de EUROM Flameheater Round 11000 Terrasverwarmer
      Als je droomt van warme zomeravonden die nooit eindigen, ontmoet dan je nieuwe beste vriend: de Eurom Flameheater Round 11000. Deze krachtige staande terrasverwarmer op gas zet je buitentijd in vuur en vlam, letterlijk en figuurlijk. Met een opgenomen vermogen van maar liefst 11000 Watt zorgt hij ervoor dat je nooit meer door de kou verrast wordt. Stel je voor: je tuintje of terras, omgetoverd tot een cocon van warmte, waarbij de vlammen niet alleen zorgen voor comfort, maar ook voor een hypnotiserende ambiance. Dit model staat niet alleen stevig op zijn voeten dankzij de staande plaatsing, maar draagt ook bij aan een sfeervol geheel met zijn matzwarte kleur. Zijn vermogen is variabel in te stellen, en de piëzo onsteking zorgt voor een probleemloze start. Met een bereik van 20 vierkante meter houdt hij jou en je dierbaren de hele avond warm.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij de Eurom Flameheater Round 11000 gaan kracht en veiligheid hand in hand. Deze terrasverwarmer is niet zomaar een bron van warmte; het is een veilige keuze wiens ontwerp die veiligheid voorop stelt. De omvalbeveiliging is een essentieel element dat ervoor zorgt dat je zonder zorgen kunt genieten van de gezelligheid. Valpartijen? Geen probleem. Deze terrasverwarmer schakelt zichzelf automatisch uit. Duurzaamheid is ook een kernaspect van dit model. De kleine gas tank zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te hervullen, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en de duurzaamheid van jouw avonden buiten. Met andere woorden, je investeert in betrouwbare warmte, ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid.

      Ontdek het gemak van een warme aankoop
      Het toevoegen van de Eurom Flameheater Round 11000 aan je tuin of terras via onze webshop betekent niet alleen dat je kiest voor warmte en sfeer, maar ook voor gemak en betrouwbaarheid. Met snelle levering zit je nooit lang in de kou te wachten op je nieuwe aanwinst. Daarnaast garandeert ons grote assortiment dat je altijd vindt wat je zoekt om je buitenruimte te perfectioneren. Wacht niet langer en beloon jezelf én je tuin met deze essentiële upgrade. Naast de instant verbetering in sfeer en comfort, ben je verzekerd van scherpe prijzen en een vriendelijke service. Laat de warmte maar komen!

      Opgenomen vermogen

      11000 W

      Omvalbeveiliging

      Ja

      Bereik

      20 m²

      Plaatsing

      Staand

      Verstelbaar

      Nee

      Model

      Staand

      Verwarmend vermogen

      11000 W

      EAN

      8713415324327

      Artikelnummer

      215665

      1x Drukregelaar
      1x Gasslang

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster