usp1
usp2
usp3

Eurom Safe-T-Heater 2400 Keramische kachel - 2400W

Eurom Safe-T-Heater 2400 Keramische kachel - 2400W-image
adviesprijs
52,00
42,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Warm je op met de Eurom Safe-T-Heater 2400 Keramische kachels
   Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare manier om je ruimte te verwarmen? De Eurom Safe-T-Heater 2400 Keramische kachel is dan precies wat je nodig hebt. Geschikt voor ruimtes tot 80 m³, levert deze staande kachel met een krachtig opgenomen vermogen van 2400 Watt een aangename warmte, zonder dat de energierekening de hoogte in schiet. Het samenspel van kunststof en metaal in de omkasting geeft het een solide uitstraling, terwijl het ontbreken van een digitaal display betekent dat je niet afgeleid wordt door onnodige toeters en bellen. Met de eco stand, kun je bovendien energie besparen terwijl je geniet van de comfortabele warmte. De afmetingen - een hoogte van 26 centimeter, lengte van 13,5 centimeter en breedte van 18 centimeter - maken het een compacte toevoeging aan elk binnenhuis, kantoor of garage waar warmte gewenst is.

   Veiligheid en duurzaamheid voorop
   De Eurom Safe-T-Heater 2400 staat niet alleen garant voor warmte, maar ook voor je veiligheid en die van je omgeving. Het is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging, zodat je zonder zorgen de ruimte kunt verwarmen. Het keramische element is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig, waardoor je op de lange termijn geld bespaart en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. De ingebouwde thermostaat helpt bij het handhaven van de perfecte temperatuur, zodat je altijd in een comfortabele omgeving blijft, wat bijdraagt aan een prettige en veilige werk- of leefruimte.

   Waarom je niet kunt wachten om bij ons te bestellen
   Het bestellen van de Eurom Safe-T-Heater 2400 Keramische kachel bij onze webshop brengt tal van voordelen met zich mee. Onze snelle levering garandeert dat je niet lang hoeft te wachten op de warmte die je zo dringend nodig hebt. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen, waardoor je niet alleen een topkwaliteit product in huis haalt, maar ook nog eens geld bespaart. Onze vriendelijke service maakt het bestelproces een fluitje van een cent. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij ons staat de klant centraal, waardoor je gegarandeerd tevreden zult zijn met je aankoop.

   Werkt op

   Netstroom

   Bereik

   80 m²

   Omvalbeveiliging

   Ja

   Digitaal display

   Nee

   Display

   Nee

   Plaatsing

   Staand

   Timer

   Nee

   Eco stand

   Ja

   Overhittingsbeveiliging

   Ja

   Verwarmend vermogen

   2400 W

   Opgenomen vermogen

   2400 W

   Model

   Staand

   Thermostaat

   Ja

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   8713415342024

   Artikelnummer

   201162

   Gewicht (Product)

   1.4 kg

   Lengte (Product)

   13.5 cm

   Hoogte (Product)

   26 cm

   Breedte (Product)

   18 cm

   1x EUROM Safe-T-Heater 2400 Keramische kachel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.