usp1
usp2
usp3

Eurom Sub-Heat 2000 Keramische kachel - 2000W

Eurom Sub-Heat 2000 Keramische kachel - 2000W
adviesprijs
82,00
64,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte waar je blij van wordt: EUROM Sub-Heat 2000 Keramische kachels
      Duik in de wereld van de Eurom Sub-Heat 2000, een keramische kachel met indrukwekkende specificaties die jouw ruimte in een handomdraai behaaglijk warm maakt. Met een vermogen van 2000 Watt en het vermogen om ruimtes tot 75m³ te verwarmen, staat dit staande model garant voor comfort en warmte in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. De combinatie van kunststof en metaal geeft het een stevige en betrouwbare uitstraling, terwijl het keramische element zorgt voor een veilige en energiezuinige verwarming. Voorzien van alle gemakken zoals een digitale display, eco stand, afstandsbediening en een oscillerende functie om het bereik te vergroten, biedt de Sub-Heat 2000 je niet alleen comfort maar ook controle. Met oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging kun je zorgeloos genieten van de warmte die dit model te bieden heeft.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      De Eurom Sub-Heat 2000 is niet alleen ontworpen om je ruimtes snel te verwarmen, maar ook om dat op een veilige en duurzame manier te doen. De oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging zorgen ervoor dat je zonder zorgen de kachel kunt gebruiken, zelfs wanneer je niet in de kamer bent. Het keramische element is niet alleen energiezuinig maar draagt ook bij aan de levensduur van de kachel, door minder slijtage te hebben dan traditionele verwarmingselementen. De thermostaat en eco stand bieden je de mogelijkheid om efficiënt met energie om te gaan zonder in te leveren op comfort. Zo kun je genieten van een warme ruimte, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

      Genieten van warmte met extra voordelen
      Wanneer je besluit de Eurom Sub-Heat 2000 keramische kachel via onze webshop te bestellen, profiteer je niet alleen van de comfortabele warmte die dit topmodel te bieden heeft. Je geniet ook van een reeks aan voordelen waardoor jouw aankoop nog aantrekkelijker wordt. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je aankoop, zodat je snel kunt gaan genieten van de behaaglijke warmte die deze kachel te bieden heeft. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een groot assortiment aan verwarmingsoplossingen tegen scherpe prijzen. En mocht je vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen met een glimlach. Gun jezelf de warmte en het comfort van de Eurom Sub-Heat 2000, gecombineerd met de service en voordelen van onze webshop.

      Werkt op

      Netstroom

      Breedte (Product)

      205 mm

      Verwarmend vermogen

      2000 W

      Bereik

      75 m²

      Omvalbeveiliging

      Ja

      Display

      Ja

      Plaatsing

      Staand

      Afstandsbediening

      Ja

      Gewicht (Product)

      2.2 kg

      Lengte (Product)

      162 mm

      Timer

      Nee

      Eco stand

      Ja

      Digitaal display

      Ja

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Model

      Staand

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Hoogte (Product)

      445 mm

      Thermostaat

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8713415342543

      1x EUROM Sub-Heat 2000 Keramische kachel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.