usp1
usp2
usp3

Festool 203920 H05 RN-F/7,5 Plug-it kabel voor festool machines - 7,5m

Festool 203920 H05 RN-F/7,5 Plug-it kabel voor festool machines - 7,5m-image
37,39

Verwachte leverdatum

17-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool 203920 Verlengsnoer: Onmisbaar voor elke klus
   Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de Festool 203920 H05 RN-F/7,5 Plug-it kabel is jouw betrouwbare partner voor het efficiënt aansluiten van je favoriete Festool machines. Met een indrukwekkende lengte van 7,5 meter biedt deze adapterkabel jou alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor het uitvoeren van je projecten. De kabeldikte, aangeduid als H05RN_F_7_5, verzekert een duurzame en veilige verbinding. Gefabriceerd door Festool, een merk bekend om zijn kwaliteit en innovativiteit, en vervaardigd uit flexibel, maar sterk rubber, is deze kabel ontworpen voor langdurig gebruik. Als onderdeel van de productgroep adapterkabel, staat modelcode 203920, ook bekend als modelcode alternatief H05 RN-F/7,5, synoniem voor compatibiliteit en veelzijdigheid binnen het Festool assortiment, hetgeen zorgt voor een zorgeloze aansluiting van je gereedschap op de voedingsbron.

   Een veilige haven voor je gereedschap
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop wanneer je met elektrisch gereedschap aan de slag gaat. De Festool 203920 H05 RN-F/7,5 Plug-it kabel spant de kroon in deze aspecten. Dankzij het zorgvuldig geselecteerde rubber is deze kabel niet alleen flexibel, maar ook extreem bestendig tegen slijtage en beschadigingen. De specifieke kabeldikte garandeert een optimale stroomvoorziening en vermindert het risico op oververhitting. Met deze kabel behoren verstrikkingen en beperkte bewegingsvrijheid tot het verleden, waardoor je veilig en efficiënt aan je projecten kunt werken. De betrouwbaarheid van een bekend merk als Festool geeft je de zekerheid dat je gereedschap altijd optimaal presteert, project na project. Deze kabel is niet alleen een link tussen stroombron en machine, maar ook een belichaming van de commitment aan veiligheid en kwaliteit die elke klusser verdient.

   Jouw klus, onze zorg
   Waarom zou je de Festool 203920 H05 RN-F/7,5 Plug-it kabel bestellen bij onze webshop? Simpel, omdat wij exact begrijpen wat jij nodig hebt: snelle levering en scherpe prijzen. We weten dat je niet kunt wachten om aan je project te beginnen, daarom beloven we dat jouw essentiële onderdeel zo snel mogelijk jouw kant op komt. Daarbij, onze prijzen zijn afgesteld op wat jij als klant verdient; de beste kwaliteit voor de beste prijs. Ons assortiment is zo divers dat je altijd vindt wat je zoekt, en onze klantenservice staat bekend om zijn benaderbare en hulpvaardige houding. Door bij ons te bestellen, kies je niet alleen voor een hoogwaardige Festool kabel, maar ook voor een winkelervaring die even soepel en betrouwbaar is als het gebruik van de kabel zelf. Jouw tevredenheid staat voorop, net zoals het slagen van je projecten.

   Materiaal

   Rubber

   Kabeldikte

   H05RN-F-7,5

   EAN

   4014549318911

   Artikelnummer

   202313

   1x Festool 203920 H05 RN-F/7,5 Plug-it kabel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.