usp1
usp2
usp3

Festool 490823 SU/GG-BS 75 Schuurplaat voor BS 75

Festool 490823 SU/GG-BS 75 Schuurplaat voor BS 75
22,69
20,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 490823 Schuurmachine toebehoren - Een onmisbaar stukje precisie
      Als je oog hebt voor detail en je projecten tot in de perfectie wilt afronden, dan is de Festool 490823 SU/GG-BS 75 Schuurplaat voor BS 75 het gereedschapsonderdeel dat je niet mag missen. Deze schuurplaat, vervaardigd door Festool, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de wereld van gereedschappen, belooft je werk naar een hoger niveau te tillen. Met slechts één stuk in de verpakking, is het ontworpen om naadloos te passen op je BS 75 schuurmachine, waardoor je ongeëvenaarde precisie en een vlekkeloos eindresultaat weet te bereiken, elke keer weer. De Festool 490823 SU/GG-BS 75 schuurplaat staat niet alleen voor uitmuntende prestaties, maar garandeert ook een verlenging van de levensduur van je schuurmachine door het verminderen van slijtage. Zo staat deze schuurplaat symbool voor het perfecte huwelijk tussen functionaliteit en duurzaamheid, een essentieel onderdeel voor elke vakman die streeft naar perfectie in elke beweging.

      Een duurzame keuze voor veilig schuren
      Bij het werken met elektrisch gereedschap is veiligheid geen optie, maar een prioriteit. De Festool 490823 SU/GG-BS 75 Schuurplaat is een toonbeeld van dit principe. Het is ontworpen om niet alleen je project, maar ook je gereedschap en bovenal jezelf te beschermen. Deze schuurplaat zorgt voor een efficiënte afvoer van stof en vermindert trillingen, wat resulteert in een gezondere werkomgeving en minder belasting voor zowel het gereedschap als de gebruiker. De binding met de BS 75 schuurmachine is zo naadloos dat het risico op losraken of verschuiven tijdens het schuurproces aanzienlijk vermindert, waardoor je met vol vertrouwen en precisie aan je project kunt werken. In de geest van duurzaamheid is de schuurplaat ontworpen om de efficiëntie van je materiaalgebruik te maximaliseren en de levensduur van je schuurmachine te verlengen. Investeren in de Festool 490823 SU/GG-BS 75 Schuurplaat staat gelijk aan een investering in de veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van je werkprocessen, wat uiteindelijk resulteert in kwalitatief betere eindresultaten.

      Waarom je zou moeten kiezen voor onze webshop
      Het aanschaffen van je nieuwe Festool 490823 SU/GG-BS 75 Schuurplaat via onze webshop komt met een veelvoud aan voordelen. Ten eerste geniet je van onze snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om weer aan de slag te kunnen gaan met je projecten. Dankzij ons groot assortiment aan gereedschap en toebehoren, vind je altijd wat je zoekt – en meer. Bovendien staan we bekend om onze scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste deal. En alsof dat nog niet overtuigend genoeg is, ons team van vriendelijke service medewerkers staat altijd klaar om je bij te staan met raad en daad, of het nu gaat om het kiezen van het juiste product of technische ondersteuning. Door te kiezen voor onze webshop kies je niet alleen voor de Festool 490823 SU/GG-BS 75 Schuurplaat, maar ook voor een winkelervaring die naadloos aansluit op je behoeften als professional of fervente klusser. Wacht dus niet langer en breng je projecten naar een hoger niveau met de ondersteuning van ons en Festool.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4014549071540

      1x Festool Schuurplaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.